Οι τιμές του Skoda Enyaq iV Coupe στην Ελλάδα με δώρο 1 e-bike
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του Skoda Enyaq iV Coupe στην Ελλάδα με δώρο 1 e-bike

5.489 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2022)

Την τιμή ανά έκδοση του Skoda Enyaq iV Coupe ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, ορίζοντας την έναρξη της εμπορικής του πορείας στην χώρα μας. Με κάθε παραγγελία, δώρο ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο (folding e-bike) από την Kosmoride.

Skoda Enyaq iV Coupe από 43.000 ευρώ με την επιδότηση

Μετά το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Skoda Enyaq, η τσέχικη φίρμα προχώρησε στο λανσάρισμα και της coupe εκδοχής του. Κληρονομώντας όλα τα στοιχεία του SUV μοντέλου, το Enyaq Coupe προσθέτει στη συνταγή την πιο πικάντικη σχεδίαση, για να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο ελκυστικό αποτέλεσμα. Το Enyaq Coupe βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων MEB του ομίλου Volkswagen και στην ουσία πατάει πάνω στην 5θυρη έκδοση, διαφοροποιώντας το κομμάτι από την δεύτερη κολώνα και πίσω, όπου και η οροφή παίρνει κλίση για να συγχωνευτεί με την πίσω πόρτα και το αιχμηρό της άκρο. Έτσι, παρά το γεγονός ότι σε σύγκριση πάντα με το SUV μοντέλο έχει μήκος μόλις 2,5 εκ. παραπάνω (4.673 με 4.649 χλστ.) καταφέρνει να αποκτήσει κουπέ αναλογίες. Μάλιστα λόγω της νέας σχεδίασής του, ο ήδη εξαιρετικός αεροδυναμικός συντελεστής Cd έχει βελτιωθεί περαιτέρω, φτάνοντας στο 0,234, με αποτέλεσμα να κερδίζει σε ηλεκτρική αυτονομία.


Πέρα από το σπορτίφ coupe στιλ, το Enyaq iV Coupe κερδίζει σε ηλεκτρική αυτνομία λόγω της βελτίωσης της αεροδυναμικής (0,234 Cd).

Πέρα από το σπορτίφ coupe στιλ, το Enyaq iV Coupe κερδίζει σε ηλεκτρική αυτνομία λόγω της βελτίωσης της αεροδυναμικής (0,234 Cd).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τo νέο coupe SUV της Skoda διατίθεται σε τέσσερα επίπεδα ισχύος. Στη βάση βρίσκεται το Enyaq Coupe iV 60 με ισχύ 180 ίππων και κίνηση στους πίσω τροχούς, εξοπλισμένο με μπαταρία 62 kWh (net: 58 kWh), το οποίο υπόσχεται αυτονομία 403 χλμ. και κοστίζει 43.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ύψους 8.000 ευρώ. Το επόμενο βήμα είναι η επίσης πισωκίνητη έκδοση «80» που παράγει 204 άλογα με μπαταρία 82 kWh (net: 77 kWh), προσφέρει θεωρητική αυτνομία 552 χλμ. και το κόστος απόκτησης ορίζεται στις 48.700 ευρώ με την επιδότηση (56.700 ευρώ χωρίς επιδότηση).

Έπειτα, συναντούμε το Enyaq Coupe iV 80x και το Enyaq Coupe iV RS iV τα οποία διαθέτουν δεύτερο κινητήρα στον μπροστινό άξονα, καθιστώντας τα τετρακίνητα, και αμφότερα εφοδιάζονται με την μεγάλη μπαταρία των 82 kWh (net: 77 kWh). Το Enyaq Coupe iV 80x έχει ονομαστική ισχύ 265 άλογα με την αυτνομία του να ορίζεται στα 528 χλμ. κατά WLTP και τιμάται από 51.200 ευρώ, ενώ το κορυφαίο Enyaq Coupe RS iV αποδίδει έως και 299 ίππους με μέγιστη ροπή 460 Nm και κοστίζει 58.500 ευρώ μετά την επιδότηση, προσφέροντας θεωρητική αυτονομία 523 χλμ..

Σημειώστε πως, το Enyaq Coupe RS iV γίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο RS και ξεχωρίζει από την ιδιαίτερα δυναμική οδήγηση, το πλήθος μαύρων σχεδιαστικών λεπτομερειών και την απ' άκρη σ' άκρη κόκκινη ανακλαστική λωρίδα στο πίσω μέρος. Το στρατόπεδο της Skoda υποστηρίζει πως χρειάζεται 6,5 δλ. για να επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα, φτάνει τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα και διατίθεται αποκλειστικά στο εντυπωσιακό χρώμα Mamba Green.

Δώρο 1 e-bike από την Kosmoride & 7 χρόνια δωρεάν service

Στο πλαίσιο της σημασίας που έχει για τη Skoda η βιώσιμη μετακίνηση, με κάθε παραγγελία του νέου Enyaq iV Coupe προσφέρεται ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο (folding e-bike) από την Kosmoride.  Με αυτό τον τρόπο η ελληνική αντιπροσωπεία βάζει στόχο να ικανοποιήσει ακόμα και την last mile λύση φιλικής προς το περιβάλλον μετακίνησης σε κάθε οδηγό του ολοκαίνουριου Enyaq iV Coupe.
 
Επιπλέον, προσφέρονται 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία χωρίς καμία απολύτως χρέωση στον πελάτη. Η παροχή αυτή αφορά σε όλους τους πελάτες ανεξαρτήτως καναλιού πώλησης, με μόνη εξαίρεση την κατηγορία των επαγγελματιών οδηγών ταξί. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Kosmocar προσφέρει τα νέα πακέτα εξοπλισμού, με έκπτωση 50%.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw