5 φωτογραφίες »

Οι τιμές του νέου Jeep Wrangler 4xe στην Ελλάδα

10.697 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Wrangler προσφέρει ισχύ 375 ίππων αλλά την ίδια στιγμή «καίει» μόλις 3,5 λίτρα/100χλμ.! Αυτές είναι οι τιμές του.

Στα 80α γενέθλια της αμερικανικής μάρκας, το θρυλικό μοντέλο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, περνώντας –όπως και τα Renegade και Compass- στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Τώρα, η Plug-in υβριδική έκδοση του Wrangler γίνεται διαθέσιμη στη χώρα μας.

Το σύστημα κίνησης του Jeep Wrangler 4xe συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες, μια συστοιχία μπαταριών τάσης 400 volt, έναν αποδοτικό Turbo κινητήρα βενζίνης και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ο παραπάνω συνδυασμός μεγιστοποιεί την απόδοση του υβριδικού συστήματος και ταιριάζει ιδανικά με το χαρακτήρα του Wrangler. Τα βασικότερα στοιχεία του συστήματος που έχει συνολική απόδοση 375 ίππων (280 kW) και 637 Nm ροπής είναι:


     Όλα τα νέα Jeep Wrangler 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

    Όλα τα νέα Jeep Wrangler 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

  • Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων
  • Η τοποθετημένη στον κινητήρα γεννήτρια-δυναμό
  • Η τοποθετημένη στο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων γεννήτρια
  • Η τάσης 400 volt μπαταρία λιθίου των 96 στοιχείων χωρητικότητας 17 kWh

  • Όλες οι εκδόσεις του Wrangler 4xe διαθέτουν την πιστοποίηση Trail Rated, ενώ στο δρόμο η επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

    Όλες οι εκδόσεις του Wrangler 4xe διαθέτουν την πιστοποίηση Trail Rated, ενώ στο δρόμο η επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

To Wrangler 4xe έχει τρία προφίλ οδήγησης: Hybrid, Electric και eSave. Τα πρώτο mode χρησιμοποιεί πρώτα την ενέργεια της μπαταρίας και έπειτα τον κινητήρα βενζίνης, το δεύτερο χρησιμοποιεί μόνο την μπαταρία μέχρι το έσχατο σημείο, με την βενζίνη να αναλαμβάνει έπειτα τον ρόλο να κινήσει το αυτοκίνητο ενώ το τρίτο mode επιτρέπει την αποθήκευση της ενέργειας της μπαταρίας. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας δίνει το παρών και ενεργοποιείται και για τους τέσσερις τροχούς όταν έχει επιλεχθεί το σύστημα τετρακίνησης. Η φόρτιση του νέου Jeep Wrangler 4xe είναι γρήγορη και απλή σε οικιακά ή δημόσια δίκτυα φόρτισης, με την διαδικασία να απαιτεί λιγότερο από 3 ώρες (σε δίκτυο 7,4 kWh). 

Το νέο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην 5θυρη διαμόρφωση και στις πλέον πλούσιες εκδόσεις σε επίπεδο εξοπλισμού, Sahara 4xe, Rubicon 4xe και τη συλλεκτική 4xe "80th Anniversary". Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει -εκτός των άλλων- σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης Uconnect™ με την οθόνη αφής των 8,4'', το οποίο προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με συσκευές κινητών τηλεφώνων μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του Uconnect, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την κατάσταση του αυτοκινήτου, αλλά και λειτουργείες του –όπως π.χ. το κλείδωμα-ξεκλείδωμα των θυρών- από απόσταση μέσω του κινητού του τηλεφώνου. 

Το Plug-in Hybrid Wrangler 4xe είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και το πιο οικονομικό στη χρήση Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Το υβριδικό σύστημα προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (3,5 λίτρα/100χλμ.), μεγαλύτερή αντοχή και μικρότερες φθορές στο σύστημα τετρακίνησης, αλλά και χαμηλές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στο μοντέλο. Η γκάμα του μοντέλου είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Sahara 4xe από τις 70.700* ευρώ. Όλα τα νέα Jeep Wrangler 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, ενώ οι μπαταρίες έχουν 8ετη κάλυψη επίσης με ισχύ έως τις 160.000χλμ.

Συνοπτικός τιμοκατάλογος νέου Plug-in Hybrid Jeep Wrangler 4xe στον οποίο περιλαμβάνεται  προωθητική ενέργεια Jeep με έκπτωση 2.000 ευρώ.

Μοντέλο και έκδοση Tιμή σε ευρώ
Jeep Wrangler 4xe 380ΗP Sahara 70.700
Jeep Wrangler 4xe 380ΗP 80th Ann 72.900
Jeep Wrangler 4xe 380ΗP Rubicon 76.700

Mercedes
test center