2 φωτογραφίες »

Οι τιμές του πρώτου ηλεκτρικού Lexus στην Ελλάδα

4.831 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lexus, το νέο UX 300e έφτασε και στη χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του!

Στα τέλη του 2019 η Lexus πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέου UX 300e  που έμελλε να αποτελέσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Σήμερα το εν λόγω αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις στις οποίες θα το προσφέρει.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Χωρίς να χρονοτριβούμε να πούμε πως το Lexus UX 300e θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις. Στη βάση θα βρίσκεται η έκδοση Business με τιμή από 48.700 ευρώ, ακολουθεί η Dynamic με κόστος από 52.100 ευρώ, συνεχίζοντας θα βρούμε την έκδοση Luxury με τιμή εκκίνησης τις 60.900 ευρώ, ενώ τέλος η κορυφαία έκδοση Luxury Plus ξεκινά στην Ελλάδα από 66.200 ευρώ.
 
Θυμίζουμε πως το νέο Lexus UX 300e εξοπλίζεται από ένα ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 300 Nm ροπής. Κάτω από το «σώμα» είναι τοποθετημένη η μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 54,3 kWh, αρκετή ενέργεια για να κινήσει το αυτοκίνητο μέχρι και για 315 χιλιόμετρα και εγγύηση μπαταρίας 1.000.000 χιλιομέτρων!
 
Κλείνοντας, να πούμε πως μεταξύ του πλούσιο στάνταρ εξοπλισμού από τη βάση του αυτοκινήτου μπορεί κάποιος να βρει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηλεκτρικούς καθρέπτες, Προβολείς Bi-LED, προσαρμοζόμενο Cruise Control , το ολοκληρωμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Lexus Safety System+, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού συνοδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα, διζωνικό κλιματισμό, Πρίζα 12V,  Οθόνη Πολλαπλών Πληροφοριών και οθόνη συνδεσιμότητας 7 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto και υπολογιστή ταξιδιού.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda