• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Opel Combo Life με νέο κινητήρα 130 ίππων

2.860 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/8/2019

Η Opel εφοδιάζει το πολυμορφικό Combo Life με έναν νέο βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. με 130 ίππους, ενώ παράλληλα δίνει την επιλογή του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων για κινητήρες diesel και βενζίνης.

OPEL: 110% έτοιμη η Οpel, με επίκεντρο τον άνθρωπο

Το πολυχρηστικό όχημα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου διατίθεται τώρα με ένα νέο βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και Start/Stop.

Ο κινητήρας 1.2 Direct Injection Turbo των 130 ίππων ήδη συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro 6d και πλαισιώνει την υπάρχουσα γκάμα μηχανικών συνόλων βενζίνης και  diesel. Αποδίδει μέγιστη ροπή 230 Nm στις 1.750 rpm και συνδυάζεται αποκλειστικά με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η γερμανική φίρμα υποστηρίζει πως μαζί με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, προσφέρει εξαιρετικά ομαλές αλλαγές σχέσεων και παράλληλα βοηθά στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

Στον τομέα των επιδόσεων, που δεν είναι και το ατού του ευρύχωρου και ογκώδους πολυμορφικού, με αυτόν τον συνδυασμό κινητήρα/κιβωτίου, το Combo Life αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 186 χλμ./ώρα και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 12,3 δεύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, το Combo Life προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά βοηθήματα που βοηθούν στους τομείς της ασφάλειας, της πρακτικότητας και της εργονομίας. Σύστημα infotainment με οθόνης αφής 8 ιντσών και δυνατότητα Apple CarPlay και Adroid Auto, cruise control, αυτόματο φρενάρισμα, hill assist, διατήρηση λωρίδας κ.α. βρίσκονται στη λίστα εξοπλισμού του Combo Life.

Τέλος, να σημειώσουμε πως, οι τιμές για το Opel Combo Life με αυτόν τον κινητήρα στην έκδοση Edition ξεκινούν από 27.200 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας, ενώ δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για την τιμή του στην Ελλάδα.