• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές του Opel Insignia Grand Sport.

Opel Insignia Grand Sport: Πρώτες τιμές

Διαβάστηκε από 10679 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2017

Τις τιμές του νέου Insignia Grand Sport ανακοίνωσε η Opel, λίγο καιρό μετά την πρώτη παρουσίαση του νέου μεγάλου της μοντέλου.

 
Με ανακόινωσή της, η Opel παρουσίασε στον διεθνή τύπο τις τιμές για το νέο Opel Insignia Grand Sport, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, μαζί με κάποιες συνοδευτικές πληροφορίες.
 
Το νέο αυτοκίνητο της Opel θα ξεκινά λοιπόν από τα 25.940 ευρώ, ενώ αν ο οδηγός επιθυμεί να αποκτήσει την Wagon έκδοσή του, θα κληθεί να καταβάλλει τουλάχιστον 26.940 ευρώ. Οι παραγγελίες για το μοντέλο, όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, έχουν ξεκινήσει από σήμερα.

Το νέο μοντέλο της Opel βασίζεται σε καινούργιο πάτωμα, το οποίο μαζί με άλλες αλλαγές, το καθιστά κατά 175 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο Insignia –όσον αφορά το sedan μοντέλο-, με το wagon να είναι κατά 200 κιλά ελαφρύτερο από τον πρόγονό του.

Για τους κινητήρες, το Insignia Grand Sport θα εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με turbo και απόδοση 138 και 164 ίππων, ανάλογα την έκδοση, κινητήρα 2 λίτρων και απόδοσης 256 ίππων, αλλά και δύο diesel μονάδες 1,6 και 2 λίτρων, με απόδοση 109 και 168 ίππων αντίστοιχα.
 

 
  • ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΗΣ

    Το μονο που πρεπει να κανουν στην OPEL ειναι να βελτιωσουν τα ηλεκτρικα ηλεκτρονικα τους!Κατα τα αλλα μια χαρα βαζιζουν !Και ομορφα και ποιοτικα ,και με αρκετα καλους (γερους) κινητηρες,αυτοκινητα παραγουν!

      5