Την άνοιξη θα προσπαθήσει για το ρεκόρ η Urus.

Πάει για το ρεκόρ η Urus

2.559 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2017)

Πολλές είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες που δοκιμάζουν τις ικανότητες των νέων μοντέλων τους στην πίστα του Nürburgring, με την Urus της Lamborghini να μην αποτελεί εξαίρεση.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη του νέου SUV της ιταλικής μάρκας, διεθνή μέσα κάνουν λόγο πως η Urus αναμένεται να βρεθεί στην «πράσινη κόλαση» με σκοπό να πάρει από τα χέρια της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio το ρεκόρ του γρηγορότερου SUV.
 
Για να συμβεί κάτι τέτοιο η Urus θα χρειαστεί να διασχίσει έναν γύρο σε λιγότερο από 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα και όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στα μέσα του εξωτερικού, ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, Maurizio Reggiani, κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη.
Η μάρκα επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έτσι ώστε να είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες που θα υπάρχουν στην γερμανική πόλη, κάτι το οποίο θα βοηθήσει να στεφτεί με επιτυχία η αποστολή της Urus να σπάσει το ρεκόρ.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην Lamborghini, οι ιθύνοντες είναι αρκετά αισιόδοξοι πως θα πετύχουν τον στόχο τους και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Reggiani, ο οποίος ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως το SUV των  650 ίππων θα κάνει δικό του το ρεκόρ απάντησε «Θα το κάνει».
 
Έτσι δεν έχουμε, παρά να περιμένουμε την άνοιξη όπου και όλα θα λυθούν όλες μας οι απορίες.  

Mercedes
moto