Δείτε τι προβλέπει το νέο πρόγραμμα της Alfa Romeo.

Δείτε τι προβλέπει το νέο πρόγραμμα της Alfa Romeo.

Πάει πίσω η Alfa

3.290 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2015)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα της Alfa Romeo θα αναθεωρηθεί και το λανσάρισμα δύο νέων μοντέλων θα πάει πίσω. Δείτε λεπτομέρειες.

Ο όμιλος FCA (Fiat - Chrysler Automobiles) βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις προκειμένου να καθορίσει το προϊοντικό χρονοδιάγραμμα, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει και μοντέλα της Alfa Romeo. 
Δείτε ακόμη: 
Σύμφωνε λοιπόν με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, δύο βασικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας θα καθυστερήσουν να λανσαριστούν. Πρώτα από όλα, καθυστέρηση θα έχει η Giulia QV, το λανσάρισμα της οποίας μετατίθεται χρονικά για τα μέσα και όχι τις αρχές του 2016 (κάτι που συνεπάγεται πως οι απλές εκδόσεις θα καθυστερήσουν ανάλογα), αλλά και για το πολυαναμενόμενο SUV.
 Για το τελευταίο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το 2017 και όχι τα τέλη του 2016 όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες μας.  Όσον αφορά την Giulia οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για περαιτέρω εργασίες επάνω στο αυτοκίνητο που αφορούν την ασφάλειά του και το στήσιμό του. 
Μένει να δούμε στην πράξη αν οι φήμες θα επαληθευτούν.
Toyota
test center