Στη Γενεύη θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο crossover της Kia που θα είναι βασισμένο στο Ceed και όπως όλα δείχνουν θα λέγεται Xceed.

Πάει στη Γενεύη το νέο Kia Xceed

2.409 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Στη Γενεύη θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο crossover της Kia που θα είναι βασισμένο στο Ceed και όπως όλα δείχνουν θα λέγεται Xceed.

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό η Kia εργάζεται πάνω στην εξέλιξη ενός νέου crossover βασισμένο στο Ceed, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα το νέο μοντέλο που σύμφωνα με τις φήμες θα ονομάζεται XCeed, λέγεται πως θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου, προτού κυκλοφορήσει στις αγορές αργότερα μέσα στο χρόνο.
 
Το νέο μοντέλο λίαν συντόμως θα γίνει το τέταρτο μέλος της νέας οικογένειας Ceed, μετά το hatchback, το Sportswagon και το ProCeed και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η δομή του όσο και η τιμή του θα το τοποθετήσουν ενάντια από τα Volkswagen Golf Alltrack, το Ford Focus Active και το Subaru XV / Crosstrek.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει ωστόσο πιστεύεται πως το XCeed (αν όντως ονομαστεί έτσι) θα διατηρήσει την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, ωστόσο βέβαιο είναι πως θα αυξήσει την απόσταση του από το έδαφος σε σχέση με το Ceed hatchback.
 
Στα μηχανικά σύνολα το crossover αναμένεται να υιοθετήσει την γκάμα κινητήρων του Ceed hatch στο σύνολο της. Αυτό σημαίνει ότι στη βάση της βενζίνης θα υπάρχει ο 1.400άρης MPi απόδοσης 100 ίππων με το επόμενο βήμα να είναι ο 1.000αρης Τ-GDi με ιπποδύναμη 120 άλογα. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένα νέο μοτέρ 1.400 κ.εκ Τ-GDi με απόδοση 140 άλογα. Στo diesel, η μοναδική επιλογή θα είναι ο 1,6 λίτρων CRDi σε δύο εκδόσεις 115 και 136 ίππων. 

peugeot
NISSAN