Παίζει τα... Resta της η Afla Romeo Sauber

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ferrari, Simone Resta, εντάχθηκε στην ομάδα της Alfa Romeo Sauber ως νέος τεχνικός διευθυντής.

Η Alfa Romeo Sauber F1 Team ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Simone Resta θα είναι από εδώ και στο εξής ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο φημισμένος μηχανικός της F1 έρχεται στη Alfa Romeo Sauber F1 Team από τη Ferrari, όπου είχε τη θέση του επικεφαλής στη σύνδεση του αγωνιστικού τμήματος με τα αυτοκίνητα παραγωγής (Head of Vehicle Project Coordination).
 

Υπογραμμίζουμε πως, ο Simone Resta, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από τη Minardi και συνέχισε στη Ferrari από το 2001 μέχρι πρότινος, θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου 2018 και θα αναφέρεται απευθείας στον Frédéric Vasseur, CEO της Sauber Motorsport AG και αγωνιστικό διευθυντής της Alfa Romeo Sauber F1 Team.

«Ο Simone Resta έχει το καλύτερο προφίλ για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Η άφιξή του στην Alfa Romeo Sauber F1 Team σηματοδοτεί ένα καθοριστικό βήμα του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού που έχουμε για την ενίσχυση της Alfa Romeo Sauber F1 Team με στόχο να επιτύχουμε φιλόδοξα αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά το αφεντικό της Sauber.

Toyota
moto