• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 5-7 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα που δημιουργήθηκε, αναβάθμισε και το μηχανικό σύνολο της F40.

Πάλι στο σφυρί η F40 του Fast N' Loud

Διαβάστηκε από 2621 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/1/2019
 

Μια Ferrari F40 που είχε σημαντική παρουσία στην μικρή οθόνη τίθεται εκ νέου σε δημοπρασία. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H Ferrari F40 που πήρε μέρος στην σειρά Fast N Loud το 2013 τίθεται για μια ακόμη φορά σε δημοπρασία. Aυτή την φορά είναι ανακαινισμένη και γενικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με όταν αγοράστηκε από τους Richard Rawlings και Dennis Collins της Gas Monkey Garage για περίπου 350.000 ευρώ.
 
Οι δύο άνδρες απευθύνθηκαν στον ειδικό στις ανακαινίσεις Stuart Singer και στον μηχανικό για μοντέλα Ferrari κ. Luongo, που μαζί με την ομάδα της εταιρείας αποσυναρμολόγησαν το αυτοκίνητο και στην συνέχεια διόρθωσαν και ενίσχυσαν το πληγωμένο του πλαίσιο με OEM ανταλλακτικά. Η ομάδα που δημιουργήθηκε, αναβάθμισε και το μηχανικό σύνολο της F40 εγκαθιστώντας δύο αναβαθμισμένους υπερτροφοδότες στον V8 κινητήρα των 2,9 λίτρων, εξάτμιση Tubi, Penske Racing αμορτισέρ, HRE ζάντες κ.α, ενώ το χρώμα το αυτοκινήτου αλλάχτηκε από το εργοστασιακό κόκκινο σε μαύρο.

Η F40 της Gas Monkey Garage πωλήθηκε το 2014 για περίπου 650.500 ευρώ στον θρύλο του baseball Reggie Jackson, πριν αυτός την πουλήσει για 590.500 δολάρια στον Richard Scott. Το 2017 ο Scott συνελήφθη και η F40 κατασχέθηκε από τις αρχές.

Η νέα δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 5-7 Φεβρουαρίου και ο Rawlings φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει την F40.
 

Tags: FERRARI