Τη νέα DBS GT Zagato αποκάλυψε η Aston Martin.

Η νέα DBS GT Zagato τροφοδοτείται από ένα V12 twin-turbo 5,2 λίτρων κινητήρα.

Το εσωτερικό που καλύπτεται από δέρμα ακολουθεί ακριβώς την ίδια προσέγγιση με το εξωτερικό.

Το μοντέλο με τη γρίλια ανοιχτή.

Παρουσίασε την DBS GT Zagato η Aston Martin

2.538 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2019)

Τη νέα DBS GT Zagato αποκάλυψε η Aston Martin, η οποία έρχεται να μας συστηθεί ως η μοντέρνα δίδυμη εκδοχή της DB4 GT Zagato.


Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο Βρετανός κατασκευαστής αυτοκινήτων θα προσφέρει τα δύο αυτοκίνητα μόνο ως ζεύγη (με την ονομασία DBZ Centenary Collection) και μόλις 19 συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν στην αγορά τους με κόστος που ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια λίρες προ φόρων (περίπου 6.741.000 ευρώ).
 
Η νέα DBS GT Zagato τροφοδοτείται από ένα V12 twin-turbo 5,2 λίτρων κινητήρα που βρίσκουμε στη Superleggera, ωστόσο για την περίσταση έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει 771 ίππους (760bhp). Το μοντέλο έρχεται μόνο στο κόκκινο χρώμα που βλέπετε και στις εικόνες, έχοντας τόνους από ανθρακονήματα, όπως επίσης χρυσά και μαύρα χαρακτηριστικά, με τα πρώτα να προέρχονται από χρυσό 18 καρατίων.
 
Το εσωτερικό που καλύπτεται από δέρμα ακολουθεί ακριβώς την ίδια προσέγγιση με το εξωτερικό. Μένοντας στη καμπίνα να πούμε πως τα διακοσμητικά στοιχεία της κεντρικής κονσόλας είναι τυπωμένα από 3D εκτυπωτή, με τη μάρκα να λέει πως αυτό το φινίρισμα απαιτεί περίπου 100 ώρες εκτύπωσης, λαμβάνοντας παράλληλα και ένα ειδικό γυάλισμα. Ωστόσο για αυτούς που δεν τους αρέσει το χρυσό φινίρισμα, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σε μεταλλικό.
 
Τέλος να επιστρέψουμε στο εξωτερικό και να πούμε ότι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η ενεργή γρίλια. Αυτή ανοίγει όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση επιτρέποντας στον αέρα να περάσει, ενώ όταν η DBS GT Zagato σταθμεύει, τότε κλείνει.

SPRING SEAT
4green