• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η 911 GTS ξεχωρίζει μέσω των φουσκωμένων θόλων, του φαρδύτερου πίσω μετατρόχιου, του εμπρός προφυλακτήρα, των προβολέων bi-Xenon, της σκουρόχρωμης εξάτμισης και των μαύρων ζαντών των 20 ιντσών.

Η Coupe έκδοση, εφοδιασμένη με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ., με την Cabriolet έκδοση να χρειάζεται 0,2 δλ. περισσότερα για την ίδια διαδικασία.

Η ισχύς του επίπεδου, 6κύλινδρου κινητήρα των 3,8 λίτρων έχει ανέβει κατά 30 ίππους, φτάνοντας στην 911 GTS στους 430.

Όλες οι εκδόσεις της 911 GTS έχουν τελική ταχύτητα που υπερβαίνει τα 300 χλμ./ώρα, με την ταχύτερη όλων να είναι η πισωκίνητη Coupe με το 7άρι μηχανικό κιβώτιο, η οποία τερματίζει στα 306 χλμ./ώρα.

Οι πρώτες Porsche 911 GTS θα φτάσουν στις ευρωπαϊκές εκθέσεις το Νοέμβριο, με τις τιμές να ξεκινούν στη Γερμανία από τις 117.549 ευρώ.

Οι εκδόσεις της 911 GTS εξοπλίζονται με το πακέτο Porsche Sport Chrono, με το σύστημα ενεργής ανάρτησης PASM που μειώνει το ύψος του αμαξώματος κατά 10 χλστ., αλλά και με σπορ σύστημα εξάτμισης.

Διαθέσιμη σε coupe ή cabrio αμάξωμα, με την κίνηση πίσω ή στους 4 τροχούς και με 7άρι μηχανικό ή PDK αυτόματο κιβώτιο, παρουσιάστηκε η νέα Porsche 911 GTS.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα και οι θύρες είναι επενδυμένα με έναν συνδυασμό Alcantara και δέρματος, ενώ το τιμόνι και η οροφή είναι «ντυμένα» με Alcantara.

Παρουσιάστηκε η νέα Porsche 911 GTS των 430 ίππων (+video)

9.323 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2014

Διαθέσιμη σε coupe ή cabrio αμάξωμα, με την κίνηση πίσω ή στους 4 τροχούς και με 7άρι μηχανικό ή PDK αυτόματο κιβώτιο, παρουσιάστηκε η νέα Porsche 911 GTS, που κάνει το 0-100 σε 4 δλ. και έχει τελική άνω των 300 χλμ./ώρα.

 
Ξέραμε πως η Porsche ετοίμαζε τη δεύτερη γενιά της 911 GTS, αλλά θεωρούσαμε πως οι Γερμανοί θα την παρουσίαζαν πάνω στην επερχόμενη ανανεωμένη εκδοχή της 911. Προφανώς, κάναμε λάθος…

Όπως και οι άλλες «Gran Turismo Sport» Porsche, δηλαδή οι Boxster GTS, Cayman GTS και Panamera GTS, η νέα έκδοση της 911 έχει ελαφρώς αναβαθμισμένη απόδοση, «πειραγμένο» σασί και ορισμένες στιλιστικές πινελιές, που τη διαφοροποιούν από τις «κανονικές» Carrera S.

Η ισχύς του επίπεδου, 6κύλινδρου κινητήρα των 3,8 λίτρων έχει ανέβει κατά 30 ίππους, φτάνοντας στην 911 GTS στους 430. Έτσι, η Coupe έκδοση, εφοδιασμένη με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ., με την Cabriolet έκδοση να χρειάζεται 0,2 δλ. περισσότερα για την ίδια διαδικασία. Όλες οι εκδόσεις της 911 GTS έχουν τελική ταχύτητα που υπερβαίνει τα 300 χλμ./ώρα, με την ταχύτερη όλων να είναι η πισωκίνητη Coupe με το 7άρι μηχανικό κιβώτιο, η οποία τερματίζει στα 306 χλμ./ώρα. Η Porsche «υπόσχεται» πως η κατανάλωση των εκδόσεων GTS έχει μείνει αμετάβλητη σε σχέση με τις S εκδοχές της 911.

Οι εκδόσεις της 911 GTS εξοπλίζονται με το πακέτο Porsche Sport Chrono, με το σύστημα ενεργής ανάρτησης PASM που μειώνει το ύψος του αμαξώματος κατά 10 χλστ., αλλά και με σπορ σύστημα εξάτμισης. Το διαφορετικό της εμφάνισής της τονίζουν οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, το φαρδύτερο πίσω μετατρόχιο, ο αλλαγμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, οι προβολείς bi-Xenon, το σκουρόχρωμο φινίρισμα των απολήξεων της εξάτμισης, οι 20άρες ζάντες μαύρης μας απόχρωσης και φυσικά το σηματάκι «GTS».

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα και οι θύρες είναι επενδυμένα με έναν συνδυασμό Alcantara και δέρματος, ενώ το τιμόνι και η οροφή είναι «ντυμένα» με Alcantara. Οι πρώτες Porsche 911 GTS θα φτάσουν στις ευρωπαϊκές εκθέσεις το Νοέμβριο, με τις τιμές να ξεκινούν στη Γερμανία από τις 117.549 ευρώ.