Πάτησε Ελλάδα το Ford Ranger Raptor (+vid)

4.585 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Μια πρώτη γεύση από το θηριώδες και άκρως εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor προσέφερε επί ελληνική εδάφους η ελληνική αντιπροσωπεία στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο νέο, άκρως εντυπωσιακό, Ford Ranger Raptor, οι υπεύθυνοι της Ford Motor Ελλάςπροσκάλεσαν τους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center (Λ. Συγγρού 371) προκειμένου να τους δώσουν μια… πρώτη γεύση από το θηριώδες Pick-Up που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου.

Όπως μπορείτε να δείτε τόσο στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε όσο και στο σχετικό video από την εκδήλωση, το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο Pick-Up καθώς τροποποιείται τόσο σχεδιαστικά, όσο και –κυρίως- σε μηχανολογικό επίπεδο από τις «συμβατικές» εκδόσεις του Ranger.
 

Φέροντας στο DNA του την σφραγίδα της Ford Performance, το νέο Ranger Raptor υιοθετεί εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύστημα μετάδοσης της κίνησης «Terain Management» της Ford αλλά και τον προηγμένο –BiTurbo- πετρελαιοκινητήρα των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 213 ίππων και 500 Nm ροπής ενώ, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.
 
Δείτε το video από την επίσημη πρεμιέρα του νέο Ford Ranger Raptor κατά την παρουσίαση του στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center:
 

Mercedes
KIA