• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάτησε Ελλάδα το νέο Renault Captur

16.942 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2019

Το νέο Renault Captur βρίσκεται στους ελληνικούς δρόμους, λίγες μέρες πριν την πανευρωπαϊκή παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.


Η Renault επέλεξε την Ελλάδα για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας, δεύτερης γενιάς του Captur, το οποίο σημειωτέον είναι το best seller στην κατηγορία των μικρών SUV στην Ευρώπη έχοντας στο παλμαρέ του περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2013. Μπορεί να έχουν μείνει μόνο τρεις εβδομάδες για την παρουσίαση του μοντέλου στους Έλληνες δημοσιογράφους (σ.σ. 29 και 30 Οκτωβρίου) ωστόσο τα πρώτα Captur έχουν ήδη πατήσει τους τροχούς τους στη χώρα μας. Ένα εξ αυτών βρέθηκε δίπλα μας στο δρόμο και δεν αντισταθήκαμε στο να τραβήξουμε μερικά φωτογραφικά κλικ.

Θυμίζουμε πως το νέο μικρό SUV των Γάλλων έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και εδρεύει πλέον στο άνω άκρο της κατηγορίας. Έτσι το μήκος είναι 10 εκατοστά μεγαλύτερο (4,23 μέτρα), σχεδόν 4 από αυτά στο μακρύτερο μεταξόνιο (2,63 μέτρα), ενώ είναι και 2 εκατοστά φαρδύτερο. Αυτό κάνει τους χώρους μέσα πολύ μεγάλους, ενώ τεράστιος γίνεται και ο χώρος αποσκευών.

Εκτός από διαστάσεις και φρέσκια σχεδίαση, το Renault Captur έχει και ολοκαίνουργια μοτέρ. Από τον 1.000άρη με τα 100 άλογα στη βάση της γκάμας και τα δύο 1.300άρια με 130 και 155 ίππους, μέχρι τα 1.500άρια ντίζελ με 95 και 115 άλογα, είναι όλα καινούργια. Και για του χρόνου, ένα υβριδικό πρίζας, με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 50 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας και μέχρι 140 χλμ./ώρα.

Καταλήγοντας, να πούμε πως αισθανόμαστε μεγάλη ευχαρίστηση που η χώρα μας θα φιλοξενήσει την πανευρωπαϊκή παρουσίαση ενός τόσο δημοφιλούς στα εδάφη της γηραίας ηπείρου μοντέλου. Περισσότερα στις 29-30 Οκτωβρίου, όταν και θα βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του νέου Renault Captur για να σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη οδηγική επαφή. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr!

37 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CAPTUR