Το νέο Captur έχει μήκος 4,23 μέτρα.

Μπήκαμε στο εσωτερικό, είδαμε και περιεργαστήκαμε το ολοκαίνουργιο Renault Captur.

Τα νέα φωτιστικά σώματα θα έχουν σχήμα C.

Το χαρακτηριστικό «δάκρυ» στο κάτω μέρος τους.

Η χρωματική παλέτα του αποτελείται από 11 χρώματα για το αμάξωμα και 4 επιπλέον για την οροφή.

Νέο Renault Captur

19.476 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2019)

Mε μεγαλύτερο μήκος, δύο τεράστιες οθόνες στο εσωτερικό του και νέα μοτέρ κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουριο Renault Captur. Και σε plug-in υβριδική έκδοση θα προσφέρεται το νέας γενιάς crossover! Γνωρίστε το.


Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Captur προχώρησε η Renault με στόχο το μοντέλο νέας γενιάς να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του που σημείωσε 1,2 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2013 όταν και πρωτολανσαρίστηκε και βρέθηκε στην κορυφή των ταξινομήσεων στην κατηγορία του τόσο στην Γαλλία όσο και την Ευρώπη.

Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, την παράσταση κλέβουν τα νέα φωτιστικά σώματα με το χαρακτηριστικό «δάκρυ» στο κάτω μέρος τους που έχουμε δει στα καινούρια Megane και Clio. Αρκετά διαφορετικός είναι ο προφυλακτήρας, αφού περιλαμβάνει δύο νέας σχεδίασης αεραγωγούς ενώ το καπό είναι λίγο πιο μυώδες. Αντίθετα, ίδια με το τωρινό μοντέλο είναι η γρίλια αλλά και η σχεδίαση του πλαϊνού μέρους. Ριζικά διαφοροποιημένη, αντίθετα, είναι η σχεδίαση του πίσω μέρους, αφού τα νέα φωτιστικά σώματα έχουν σχήμα C (για πρώτη φορά σε μοντέλο Renault), ενώ παράλληλα ο προφυλακτήρας και, χαμηλότερα, ο διαχύτης δεν θυμίζουν σε τίποτα την τωρινή γενιά.

Σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις, το νέο Captur έχει μήκος 4,23 μέτρα, κάτι που συνεπάγεται πως είναι 11 εκατοστά μακρύτερο από το προηγούμενο, και το μεταξόνιό του μεγαλώνει κατά 2 εκατοστά στα 2,63 μέτρα. Η χρωματική παλέτα του αποτελείται από 11 χρώματα για το αμάξωμα και 4 επιπλέον για την οροφή ενώ κατά το λανσάρισμα θα διατεθούν και 3 διαφορετικά πακέτα εξατομίκευσης.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
Audi