• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

`Ακρως γοητευτικές οι 18 ιντσών ζάντες.

Οι νέες αναρτήσεις που προσφέρουν το ιδανικό χαμήλωμα, τονίζουν το σχεδιαστικό ύφος του 124.

Το νέο κιτ εξατμίσεων σε συνδυασμό με τη διακριτική αεροτομή ολοκληρώνουν το ανανεωμένο Look.

Τροποποιήσεις πρώτου σταδίου έλαβε και κινητήρας του Fiat 124.

«Πειράγματα» στο 124 Abarth

Διαβάστηκε από 2010 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/1/2017

Μεγάλη εντύπωση προξένησε το Fiat 124 Abarth με την είσοδό του στην αγορά, όμως οι άνθρωποι που ανήκουν στο χώροι της βελτίωσης πήραν το λόγο, με την Madness Autoworks να παρουσιάζει ένα αρχικό επίτευγμά της.

 
Η βελτίωση αποτελούσε πάντοτε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι για τους αυτοκινητιστές ανά τον κόσμο. Ειδικότερα όταν η συζήτηση εκτυλίσσεται γύρω από το νέο Fiat 124 Abarth, το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει από τον κατάλογο του βελτιωτικού οίκου Madness Autoworks.
To 124 Αbarth των φωτογραφιών, είναι ένα από τα παραδείγματα, για το πως μπορεί ο αμερικανικός οίκος να μετατρέψει το αυτοκίνητο.
Αρχικά έχουν τοποθετηθεί ζάντες 18 ιντσών και νέο σετ αμορτισέρ έτσι ώστε να χαμηλωθεί αισθητά το 124 και στη συνέχεια έχουν τοποθετηθεί τμήματα από ανθρακονήματα στο αμάξωμα.
Ολοκληρώνοντας τις εξωτερικές μετατροπές με το νέο κιτ εξάτμισης και τα επιπλέον πλαϊνά σπόιλερ από ανθρακόνημα, η τιμή της συνολικής μετατροπής ανέρχεται στις 2.000 ευρώ.

Ωστόσο η Madness Autoworks, φρόντισε να βάλει το χέρι της και στο μηχανικό μέρος, αυξάνοντας την ιπποδύναμη στα 200 άλογα, χάρη στην αντικατάσταση των πρώτων σταδίων βελτίωσης του κινητήρα.
Η βελτιωτική εταιρεία άφησε ένα περιθώριο παραπάνω εξέλιξης του 124 Abarth στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας πως η συγκεκριμένη μετατροπή ήταν μόνο το πρώτο βήμα.