H Ferrari 812 Superfast

Περισσότερες και πιο ευκολοδήγητες οι νέες Ferrari

2.821 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2019)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ferrari, η ανάγκη για αύξηση των κερδών της φίρμας θα φέρει περισσότερα και πιο προσιτά στον οδηγό GT μοντέλα μέσα στη χρονιά.

Η Ferrari θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της και σύμφωνα με τον πρόεδρο της φίρμας John Elkann, αυτό πρέπει να γίνει μέσω των GT μοντέλων της. Όλοι γνωρίζουν ότι η φίρμα από το Maranello στόχευε πάντα στο να διατηρήσει την μοναδικότητά της και για αυτό το λόγω το αφεντικό της Ferrari τόνισε πως δεν στοχεύει σε νούμερα πωλήσεων αντίστοιχα της Porsche.

Ο ίδιος βρέθηκε σε εκδήλωση συλλεκτών στην Καλιφόρνια, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε τον στόχο της εταιρείας του να αυξήσει το μερίδιο των πωλήσεών της στα GT μοντέλα, αυτοκίνητα ελαφρώς πιο προσιτά και πιο ευκολοδήγητα και για να το πετύχει αυτό πρέπει να αυξηθούν και οι αντίστοιχες προτάσεις.

Έτσι λοιπόν, μαζί με το πρώτο SUV της φίρμας, την Purosangue που έρχεται να τα βάλει με την Lamborghini Urus και την 812 Superfast Convertible πρέπει να περιμένουμε άλλα πέντε νέα μοντέλα μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα δύο εκ των οποίων θα τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες σε εκδήλωση στο Fiorano. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τις φήμες για μια υβριδική V6 Ferrari που περιμένουμε από την άνοιξη.

Όπως και να `χει λοιπόν, έχουμε να περιμένουμε πολλά τους επόμενους μήνες από τους Ιταλούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν κάνει ανοικτή πρόσκληση σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες για τυχόν συνεργασίες.

PEIRAIOS LEASING
test center