• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τρομαχτικό ατύχημα συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Σλοβακίας.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Πέταξε» και βγήκε ατσαλάκωτος (+vid)

Διαβάστηκε από 2893 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/12/2018
 

Τρομακτικό ατύχημα με οδηγό να αποκοιμιέται στο τιμόνι και το αυτοκίνητό του να πετάγεται στον αέρα κάνοντας περιστροφή 360 μοιρών. Δείτε το βίντεο και διαβάστε πως συνέβη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο στη Σλοβακία, όπου ένας οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, χτύπησε στην προστατευτική μπαριέρα και το αυτοκίνητό του εκτοξεύτηκε στον αέρα, με αυτόν να βγαίνει… ατσαλάκωτος!

Πρόκειται για έναν 44χρονο οδηγό μιας BMW, που πριν μερικές μέρες βιντεοσκοπήθηκε λίγα μέτρα πριν την είσοδο ενός τούνελ να βγαίνει από το δρόμο, να χτυπά με το αυτοκίνητό του σε πλαϊνή προστατευτική μπαριέρα και να πετάγεται στον αέρα, χτυπώντας στην οροφή του τούνελ, ενώ στο τέλος προσγειώθηκε στην άσφαλτό μετά από περιστροφή 360 μοιρών.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ο οδηγός κατά πάσα πιθανότητα αποκοιμήθηκε λόγω κούρασης, καθώς οι τοξικολογικές του εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Τέτοια συμβάν είναι η απόδειξη ότι η κούραση στο τιμόνι μπορεί να γίνει εξ ίσου επικίνδυνη με την οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Τέλος, βλέποντας το κατεστραμμένο όχημα μετά το συμβάν μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η εξέλιξη της παθητικής ασφάλειας στα σημερινά αυτοκίνητα, που έχουν μοναδικό στόχο να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των επιβατών μετά από ένα ατύχημα.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο: