17 φωτογραφίες »

H ποιότητα των υλικών του 2008 είναι πολύ προσεγμένη, όπως επίσης και το φινίρισμα, δίνοντας μια premium αύρα.

Value For Money - Εσωτερικό - Χώροι

133.835 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2021)

Value For Money: Πλήρως εξοπλισμένα με παραπλήσιες τιμές
Με τις διαφορές στην τιμή να είναι πολύ μικρές, από 21.750 το πιο προσιτό Captur, από 21.790 το T-Roc και από 22.100 το 2008, το ενδιαφέρον στρέφεται στον εξοπλισμό και την εγγύηση. Στο πρώτο σκέλος και τα τρία μοντέλα είναι αρκετά πλούσια εξοπλισμένα, με όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, τα συστήματα ασφαλείας και τα τεχνολογικά must της εποχής. Στο κομμάτι της εγγύησης, τα 2008 και Captur προσφέρουν 5 έτη, με τη VW να δίνει δύο για το T-Roc. Πριν την τελική απόφαση πάντως υπολογίστε πως στην online πλατφόρμα της VW μπορεί να βρείτε T-Roc με γενναία έκπτωση, η Peugeot σχεδόν όλο το χρόνο «τρέχει» εκπτωτικά προγράμματα για τα μοντέλα της, ενώ και η Renault διαθέτει συχνά προωθητικές ενέργειες, όπως το δωρεάν χρώμα που προσφέρει αυτήν την περίοδο.

Εσωτερικό: Πιο προσεγμένο το 2008
Τo εσωτερικό το 2008 είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει ποτέ σε αυτή την κατηγορία. Η εικόνα είναι εντυπωσιακή και κυρίως άκρως ποιοτική με φροντισμένο, μαλακό υλικό, τόσο στο μεγάλο πάνω τμήμα του ταμπλό όσο και στο μεσαίο. Ακόμα και οι διακόπτες ή τα πλήκτρα αφής κάτω από την οθόνη, αποκαλύπτουν τις premium φιλοδοξίες του γαλλικού μοντέλου. Τέλος, υπάρχει και ένας προαιρετικός 3D πίνακας οργάνων, ο οποίος υπερτονίζει το hi-tech χαρακτήρα του.

Το Captur με τη σειρά του, παρουσιάζει επίσης ένα ποιοτικό και hi-tech προφίλ, με μεγάλη οθόνη αφής 7ΆΆ και προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η χρήση μαλακού πλαστικού στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, των μπροστινών θυρών και του χώρου γύρω από τον επιλογέα, κάνει αισθητή την προσπάθεια της εταιρείας να ξεχωρίσει από τη μάζα, όπως πράττει και το 2008. 

Όχι πως ποιοτικά θα βρεις ψεγάδι στο T-Roc, ωστόσο παρά το γεγονός πως έχει στιβαρότατο ταμπλό, το συνδυάζει μόνο με σκληρά υλικά. Είναι φυσικά μοντέρνο και όσο ψηφιακό χρειάζεται, ενώ παράλληλα είναι αρκετά εργονομικά σχεδιασμένο και φιλικό στη χρήση. Μάλιστα ο δίχρωμος διάκοσμος (προαιρετικός) προσθέτει πολλά συν στο οπτικό αποτέλεσμα. 

Χώροι: Ξεπερνούν και μικρομεσαία
Τα τρία μοντέλα είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας, ικανότατα να φιλοξενήσουν όχι απλά μια οικογένεια, αλλά 5 ενήλικες. Τα μεγαλύτερα σε μήκος 2008 και Captur προσφέρουν τον περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (155 χλστ.), ενώ το T-Roc διαθέτει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα (1.370 χλστ.).

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα νούμερα χωρητικότητας των πορτ-μπαγκάζ, με 434 λίτρα για το 2008, 445 για το T-Roc και από 455-536 για το Captur, το οποίο διαθέτει συρομένη σειρά πίσω καθισμάτων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε