3 φωτογραφίες »

Πήγε να σώσει RX-7 αγνώστου εν μέσω καταιγίδας

1.993 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

Εσύ θα έβγαινες εν μέσω καταιγίδας για να σώσεις ένα sportscar που σε έχουν πληροφορήσει πως είναι έτοιμο να αχρηστευτεί;


Υπάρχουν πολλοί φίλοι της αυτοκίνησης αλλά πόσοι από αυτούς θα άφηναν το σπίτι τους και τις δουλειές τους εν μέσω τροπικής καταιγίδας για να φτάσουν σε ένα γκαράζ και να σώσουν ένα Mazda RX-7 ενός αγνώστου επειδή το είδαν στο Facebook να είναι έτοιμο να αχρηστευτεί από την πλημμύρα;

Αυτό έκανε ο Austin Owens σε μια πόλη του Μισισίπι, όταν είδε τα νερά της καταιγίδας να πλησιάζουν ένα FD ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε ένα parking λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι του. Αμέσως, επικοινώνησε με ένα φίλο του και μαζί, κατάφεραν μετά από μεγάλες δυσκολίες, να φτάσουν στο σημείο και να τοποθετήσουν πάνω σε μεγάλους τσιμεντένιους λίθους το ιαπωνικό sportscar.

Φτάνοντας εκεί, βρήκαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου με δύο φίλους του να προσπαθούν να βγάλουν από τα λασπόνερα μια Ferrari 360 που ήταν σταθμευμένη εκεί κοντά και είδαν ότι είχαν τοποθετήσει ήδη κάποια τούβλα κάτω από τους τροχούς του RX-7 για να το προστατεύσουν, χωρίς ωστόσο να είναι αρκετό.

Όταν διασφάλισαν πως η στάθμη του νερού δεν θα φτάσει σε επίπεδο τέτοιο που να βάλει σε κίνδυνο το μοντέλο οι δύο φίλοι γύρισαν πίσω αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το κιβώτιο του Ford Bronco που είχαν χρησιμοποιήσει για να τους μεταφέρει.

Ο Owens ρωτήθηκε γιατί να σώσει ένα αυτοκίνητο ενός αγνώστου και αυτός αποκρίθηκε:  «Είναι ένα όμορφο σπάνιο αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν πλέον πολλά από αυτά. Είναι ένα από τα αυτοκίνητα των ονείρων μου. Δεν υπήρχε πιθανότητα να αφήσω αυτό το αυτοκίνητο να κάθεται εκεί έτσι».
 

Toyota
moto