Πήγε στις Κάνες η Genesis Essentia.

«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που είμαστε μέρος αυτού του εορτασμού», τόνισε αρχικά το αφεντικό της Genesis, Manfred Fitzgerald.

Tο μοντέλο είναι σχεδιασμένο σε μία φουτουριστική βάση.

Oι επιβάτες κάθονται σε μία μινιμαλιστικής σχεδίασης καμπίνα, όπου έχει τοποθετηθεί ένα τιμόνι επίπεδης βάσης.

Πήγε στις Κάννες η Genesis Essentia

2.061 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Μετά την πρώτη παρουσίαση του ηλεκτρικού πρωτότυπου Genesis Essentia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η φίρμα έδειξε το νέο της μοντέλο και κατά τη διάρκεια του 71ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που είμαστε μέρος αυτού του εορτασμού», τόνισε αρχικά το αφεντικό της Genesis Manfred Fitzgerald και συνέχισε λέγοντας «Είναι πολύ συναρπαστικό να εισαγάγουμε την Essentia εδώ στις Κάννες σε μια ξεχωριστή παγκόσμια ομάδα επισκεπτών και να παρουσιάσουμε το όραμά μας για μελλοντική κινητικότητα».
 
Αναφορικά με το μοντέλο, είναι σχεδιασμένο σε μία φουτουριστική βάση και πρόκειται για ένα κομψό GT αυτοκίνητο με δύο πόρτες, το οποίο διαθέτει αμάξωμα και πλαίσιο από ανθρακονήματα και παίρνει ισχύ από ηλεκτρικά μοτέρ. Σύμφωνα με την φίρμα το μοντέλο διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου δακτυλικών αποτυπωμάτων που μπορούν να αναγνωρίζουν τους ιδιοκτήτες και να ανοίγουν ή να κλείνουν αυτόματα τις πόρτες.
Στο εσωτερικό οι επιβάτες κάθονται σε μία μινιμαλιστικής σχεδίασης καμπίνα, όπου έχει τοποθετηθεί ένα τιμόνι επίπεδης βάσης, δερμάτινα καθίσματα, αλλά και επιφάνειες διακοσμημένες από ίνες άνθρακα. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι δύο οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο ταμπλό με αυτή των 8 ιντσών που αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων να φαίνεται πως «υστερεί» μπροστά στην τεράστια οθόνη που εκτείνεται από τη θέση του οδηγού μέχρι αυτή του συνοδηγού.
 
Στη μεγάλη οθόνη μπορούν να εμφανιστούν λειτουργίες που αφορούν το σύστημα ψυχαγωγίας, τον κλιματισμό κ.α, ενώ χρησιμοποιείται και ως καθρέφτης.
 
Τέλος, σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει πολλές πληροφορίες ωστόσο η Genesis αναφέρει πολλαπλά ηλεκτρικά μοτέρ , τα οποία του επιτρέπουν να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα, ενώ κοιτώντας την εικόνα του εσωτερικού παρατηρούμε πως στον ψηφιακό πίνακα οργάνων αναγράφεται ταχύτητα 269χλμ./ώρα και αυτονομία κίνησης 373 χιλιόμετρα.       

AUTOFIT PASXA
skoda