• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πήρε κλήση γιατί έτρεχε με 703 χλμ./ώρα!

2.934 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2020

«Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε» πρέπει να αναφώνησε η οδηγός και σε αυτή την περίπτωση είχε κάθε δίκιο.


Δεν πίστευε στα μάτια της μια Ιταλίδα πριν λίγες μέρες όταν κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο γιατί ξεπέρασε τα όρια ταχύτητας στην περιοχή της Offanga, κοντά την Ανκόνα. Η γυναίκα δεν έμεινε έκπληκτη από την κλήση αλλά γιατί, το χαρτί που ήρθε στα χέρια της έκανε λόγο πως έτρεψε με 703 χιλιόμετρα την ώρα με ένα Ford Focus, σε δρόμο που η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι τα 70 χλμ./ώρα. Το πρόστιμο μάλιστα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στα 850 ευρώ ενώ επίσης αφαιρέθηκαν 10 πόντοι από την άδεια οδήγησής της.

Όπως καλά καταλάβατε, το Focus της γυναίκας αλλά και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο παραγωγής δεν έχει την δυνατότητα να φτάσει σε αυτές τις ταχύτητες και η κλήση θα μπορούσε εύκολα θα ακυρωθεί. Οι Αρχές πάντως, παρόλο που την εξέτασαν, δεν την πήραν πίσω και αποφάσισαν να την στείλουν ταχυδρομικώς στην οδηγό…

Ο Giovanni Strologo, τοπικός εκπρόσωπος της μιας επιτροπής για την κίνηση στο οδικό δίκτυο ενημερώθηκε για το συμβάν και συμβούλεψε την γυναίκα να πληρώσει το πρόστιμο αλλά στην συνέχεια να κάνει μήνυση και να ζητήσει μια παχυλή αποζημίωση.

Αναμένουμε να μάθουμε ποιο θα είναι η κατάληξη της ιστορίας.