Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο της Aston Martin

1.510 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Το νέο εργοστάσιο της Aston Martin ξεκινά την «καριέρα» του με την κατασκευή των DBX προ-παραγωγής, του πρώτου SUV μοντέλου της φίρμας. Μάθετε πότε θα μπει πλήρως σε λειτουργία, αλλά και πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το αντίπαλον δέος των Lamborghini Urus και Maserati Levante.

Η Aston Martin Lagonda έθεσε σε λειτουργία το νέο της εργοστάσιο στη Μ. Βρετανία, που εδρεύει στο St. Athan (Αγ. Αθανάσιο) της Ουαλίας, και αποτελεί τη δεύτερη μονάδα παραγωγής της πολυτελούς φίρμας στη χώρα. Το ρόδι έσπασαν οι πρώτες μονάδες προ-παραγωγής του καινούργιου SUV της μάρκας, του DBX, το οποίο βρίσκεται από πέρυσι σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης.
 

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρώτου SUV της φίρμας, οι άνθρωποι της Aston Martin κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους, ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως καρδιά της DBX θα είναι ο V8 twin-turbo κινητήρας 4,0 λίτρων της Mercedes-AMG. Το μοτέρ αυτό παράγει 510 ίππους και 685 Nm ροπής, οπότε φανταζόμαστε πως κάπου εκεί θα κυμαίνεται η ισχύς της DBX μόλις βγει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου. Πότε θα γίνει αυτό; Η DBX είναι προγραμματισμένη να παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Τέλος, αναφορικά με τις νέες εγκαταστάσεις της Aston Martin Lagonda, να πούμε πως πρόκεται για μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής που θα γίνει το «Σπίτι της Ηλεκτροκίνησης», όταν τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας μπουν σε παραγωγή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας πρόκειται για πρώην ιδιοκτησία του υπουργείου Αμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία αναδιαμορφώθηκε πλήρως στις αρχές του 2016, όταν και πέρασε στα χέρια της βρετανικής φίρμας.

LEASING APRILIOS
4green