Πιλότος της F1 στη νέα του ταινία ο Robert DeNiro

3.902 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2021)

Μία νέα ταινία με θέμα τη Formula 1 αναμένεται σύντομα να κάνει πρεμιέρα στο Netflix, με τον σπουδαίο, Robert DeNiro και τον ταλαντούχο, John Boyega να υποδύονται τους πιλότους του κορυφαίου μηχανοκίνητου πρωταθλήματος!


Η Formula 1 για μία ακόμα φορά αποτελεί πεδίο έμπνευσης για τους ανθρώπους του κινηματογράφου, με αποτέλεσμα μία νέα ταινία να βρίσκεται προ των πυλών. Ο λόγος για την ταινία «The Formula» η οποία θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix, έχοντας την υπογραφή του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Gerard McMurray.
 
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ενσαρκώσουν ο «θρύλος» του κινηματογράφου και τιμημένος με Όσκαρ, Robert DeNiro, αλλά και ο ταλαντούχος John Boyega. Αμφότεροι θα υποδυθούν τους πιλότους, με τον DeNiro φυσικά να έχει αποσυρθεί από τη δράση, ενώ στον αντίποδα τον Boyega να αποτελεί εν ενεργεία οδηγό. Πολλά στοιχεία για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο φαίνεται πως ο Boyega μεταξύ άλλων αναγκάζεται να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες και σε κόντρες στους δημόσιους δρόμους, οπότε η αδρεναλίνη στην ταινία αναμένεται να είναι ανεβασμένη.
 
Αν και ο Robert DeNiro δε χρειάζεται συστάσεις, θυμίζουμε πως πρόσφατα συμμετείχε σε μία ακόμα ταινία του Netflix, τον «Ιρλανδό» (The Irishman), σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese. Αναφορικά με τον λιγότερο γνωστό John Boyega, οι φίλοι του Star Wars θα τον θυμούνται ως τον Finn από την πρόφαση τριλογία.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Hyundai
vw