• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Επίσημο: Πιλότος της Renault ο Ρικιάρντο

Διαβάστηκε από 2907 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/8/2018
 

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Renault, όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν από το γαλλικό στρατόπεδο. Μέχρι πότε θα τρέχει με το μονοθέσιο της Renault;

Η απόφαση της αποχώρησης του Ντάνιελ Ρικιάρντο από την αγωνιστική ομάδα της Red Bull έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο της Formula 1 -για κάποιους ήταν αναμενόμενο-, ενώ από εκείνη τη στιγμή θεωρείτο δεδομένη η μεταγραφή του στην ομάδα της Renault.
 

Η επιβεβαίωση ήρθε περίπου μια ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας του Ντάνι με τη Red Bull, καθώς υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για την ενσωμάτωση του Αυστραλού οδηγού στο δυναμικό της ομάδας της Renault για την διετία 2019-2020. Η αρχή της επόμενης σεζόν, λοιπόν, θα βρει τον Ρικιάρντο στο κάθισμα του μονοθεσίου της Renault ο οποίος δήλωσε πως ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχει κληθεί να πάρει, αλλά σκέφτηκε πως ήταν η κατάλληλη ώρα για να βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόσκληση στην καριέρα του.

Από την πλευρά της γαλλικής ομάδας, ο επικεφαλής της Renault Sport, Cyril Abiteboul υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη συμφωνία δείχνει την αφοσίωσή τους στο να επιταχύνουν τον ρυθμό της προόδου για την ομάδα, ενώ τόνισε πως πρέπει να τιμήσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε -ο Ρικιάρντο- με αυτή του την απόφαση, «προικίζοντάς» τον με το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο.

Πως σχολιάζετε αυτή τη μεταγραφή και κατά πόσο πιστεύετε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στα αγωνιστικά τεκταινόμενα την επόμενη σεζόν;

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Renault Sport στο Tweeter:

 

F1 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ