• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Land Rover σχεδιάζει να κατασκευάσει μια πιο σκληρή εκδοχή του καινούριου Land Rover Discovery .

«Στο μυαλό μου είναι ένα τζιπ τύπου αγώνων Paris Dakar ή Camel Trophy»

Λεπτομέρειες για το όνομα αυτής της έκδοσης του Discovery είναι ακόμα άγνωστες.

Ο κινητήρας θα μπορούσε να είναι 3.0 λίτρων V6 diesel.

Aγριότερο Land Rover

Διαβάστηκε από 3852 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/3/2017

H Land Rover σχεδιάζει να φτιάξει μια πιο άγρια και σκληρή έκδοση του Discovery κατάλληλο για μεγάλες περιπέτειες. Διαβάστε περισσότερα για τα πλάνα της Land Rover.

 
Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Land Rover, σύμφωνα με αναφορές σχεδιάζει να κατασκευάσει μια πιο σκληρή εκδοχή του καινούριου Land Rover Discovery .

Mιλώντας σε διεθνή μέσα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο υπεύθυνος για τα οχήματα ειδικών αποστολών της Land Rover John Edwards δήλωσε: « Δεν μπορώ να σας πω πως θα είναι το Discovery στην έκδοση ειδικών αποστολών αλλά στο μυαλό μου είναι ένα τζιπ τύπου αγώνων Paris Dakar ή Camel Trophy. Ένα τέτοιο τζιπ είναι σε αναμονή για να λανσαριστεί σύντομα».
 
Το όνομα αυτής της έκδοσης του Discovery είναι ακόμα άγνωστο αν και διαρέεται πως θα ονομαστεί SVX. Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι θα έχει περισσότερα προστατευτικά, μεγάλα off-road λάστιχα, περισσότερα σώματα φώτων και κατά πάσα πιθανότητα ανανεωμένο εσωτερικό. Ο κινητήρας θα μπορούσε να είναι 3.0 λίτρων V6 diesel, τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή αγορά.

Πώς σας φαίνεται;