Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Note N-Tec από τον τρέχοντα μήνα στα γνωστά χρώματα, με την παλέτα να εμπλουτίζεται με τη νέα μπλε απόχρωση Ink Blue των φωτογραφιών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Note N-Tec από τον τρέχοντα μήνα στα γνωστά χρώματα, με την παλέτα να εμπλουτίζεται με τη νέα μπλε απόχρωση Ink Blue των φωτογραφιών.

Πιο σπορ Nissan Note

6.836 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2015)

Η Nissan Europe παρουσιάζει την περιορισμένης παραγωγής, σπορτίφ έκδοση N-Tec του Note, η οποία φέρει αισθητικές αναβαθμίσεις μέσα – έξω, αλλά και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η Nissan Europe παρουσιάζει την περιορισμένης παραγωγής, σπορτίφ έκδοση N-Tec του Note, η οποία φέρει αισθητικές αναβαθμίσεις μέσα – έξω, αλλά και πιο πλούσιο εξοπλισμό.Οι εξωτερικές αλλαγές αφορούν στα φιμέ πίσω παράθυρα, στις 16άρες ζάντες αλουμινίου αποκλειστικής σχεδίασης, στις ασημί χειρολαβές και στα όμοιας απόχρωσης καπάκια των καθρεπτών, αλλά και στα σηματάκια N-Tec. Επιπλέον, στάνταρ είναι και το Dynamic Styling Pack που συνίσταται στους σπορ προφυλακτήρες, στη μαύρη γυαλιστερή γρίλια της μάσκας, στα φωτιστικά σώματα με μαύρες έδρες και στα πλευρικά μαρσπιέ.Στο εσωτερικό, τώρα, η σπορ αίσθηση συνεχίζεται, χάρη στο δερμάτινο τιμόνι με μπλε ραφές, οι οποίες υπάρχουν και στα N-Tec δερμάτινα καθίσματα. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται και η τεχνολογία Safety Shield, η οποία αποτελείται από τρία συστήματα, τα Blind Spot Warning, Lane Departure Warning και Moving Object Detection. Το Nissan Note N-Tec εξοπλίζεται και με το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainmet NissanConnect, αλλά και με στοιχεία όπως η κάμερα οπισθοπορείας Advanced Rear View Camera, αλλά και τα αυτόματα συστήματα φώτων, βροχής και κλιματισμού. Μεταξύ πολλών έξτρα αξεσουάρ θα βρείτε το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί I-key, αλλά και το κουμπί Start για την εκκίνηση του κινητήρα.Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Note N-Tec από τον τρέχοντα μήνα στα γνωστά χρώματα, με την παλέτα να εμπλουτίζεται με τη νέα μπλε απόχρωση Ink Blue των φωτογραφιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto