Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sébastien Ogier θα επιστρέψει στη Citroen την επόμενη σεζόν.

Πίσω στη Citroen o Οgier

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο WRC!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sébastien Ogier θα επιστρέψει στη Citroen την επόμενη σεζόν, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του WRC που ήρθε στο φως πριν λίγα λεπτά.

Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν έκπληξη, αφού έγινε φανερό τις τελευταίες εβδομάδες ότι ο 34χρονος Γάλλος έβλεπε περισσότερο θετικά την μεταγραφή του στην Citroën παρά να παραμείνει στην M-Sport Ford.Bασικός παράγοντας πίσω από τη μεταγραφή του ήταν η επιθυμία του να κερδίσει το πρωτάθλημα και με μια τρίτη ομάδα, κάτι που μόνο Juha Kankkunen έχει επιτύχει.
 
Μερικά από τα λόγια του ήταν: «Ήταν πολλοί οι λόγοι που επηρέασαν την απόφαση μου. Ήθελα να ξανασυνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους ενώ η πρόκληση να πάρω το πρωτάθλημα με τρίτη διαφορετική ομάδα είναι μεγάλη. Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκληση που μου προσφέρει η Citroen που ήταν η πρώτη ομάδα που μου προσέφερε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο WRC. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μalcolm και την ομάδα του για τα απίστευτα δύο τελευταία χρόνια αλλά πριν τη νέα πρόκληση, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε να τελειώσουμε τη συνεργασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Pierre Budar, αρχηγός της ομάδας της Citroen σημείωσε: «Eίμαι πανευτυχής που καλωσορίζω τους Sebastien και Julien. Όλοι θα είναι πολύ αποφασισμένοι και ευελπιστώ πως η δεύτερη συνεργασία μας θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ιστορία της Citroen.»
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda