Πλήρης αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon
8 Φωτογραφίες »

Πλήρης αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon

28.072 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2024)

- Εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ.
- Πλήρης αποκάλυψη για τη νέα Ypsilon.
- Δύο οθόνες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην καμπίνα.
- Έρχεται σε δύο εκδόσεις, υβριδική και ηλεκτρική.

Εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ

Η ολοκαίνουργια Lancia Ypsilon θα κάνει επίσημο ντεμπούτο τον ερχόμενο Φεβρουάριο, όμως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να τη δούμε καθώς εικόνες και βίντεο του μοντέλου διέρρευσαν. Η τρίτη γενιά Lancia Ypsilon θα πωλείται ως υβριδική και ηλεκτρική, έχοντας σύγχρονη σχεδίαση, αλλά εμπνευσμένη από το παρελθόν της ιταλικής μάρκας.

Πλήρης αποκάλυψη για τη νέα Ypsilon

Η νέα Lancia Ypsilon εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός διαφημιστικού σποτ και όπως είναι φυσικό οι εικόνες και τα βίντεο δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, παρέχοντας μία πλήρη εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση. Όπως βλέπουμε η νέα Ypsilon δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Το μοντέλο που βλέπουμε είναι φινιρισμένο σε μια σκούρα απόχρωση του μπλε και έχει μια σειρά από μαύρες πινελιές, όπως η παχιά λωρίδα στο χείλος του καπό με το όνομα της μάρκας «Lancia» πάνω της. Από κάτω υπάρχουν τρεις λεπτές λωρίδες LED, ενώ οι προβολείς βρίσκονται στις δύο άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα, ο οποίος διακοσμείται με έναν μεγάλο κεντρικό αεραγωγό και δύο μικρότερους κάθετους, δεξιά κι αριστερά. Το πίσω μέρος διαθέτει κυκλικά φώτα,  με σαφείς καταβολές από την θρυλική Lancia Stratos, τα οποία φέρουν εντός τους δύο οριζόντια «Υ» ως φωτιζόμενη «υπογραφή». Η νέα Ypsilon θα διαθέτει επίσης μια μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Δύο οθόνες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην καμπίνα

Όσον αφορά το εσωτερικό της νέα Ypsilon, μία εικόνα αποκαλύπτει δύο οθόνες στο ταμπλό, μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και ακόμα μία για το σύστημα infotainment. Το τελευταίο θα ονομάζεται SALA (Sound Air Light Augmentation). Το σύστημα ψυχαγωγίας της νέας Ypsilon έχει σχεδιαστεί για να μπορούν οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν μαζί του αγγίζοντας την οθόνη ή χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Αναμένεται να διαθέτει, ένα pad που θα μοιάζει με δίσκο και μια φωτιζόμενη σφαίρα απάνω στο καντράν.

Έρχεται σε δύο εκδόσεις, υβριδική και ηλεκτρική

Η Lancia έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η Ypsilon θα έχει δύο εκδόσεις, μια υβριδική και μια ηλεκτρική. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, αλλά φαίνεται πως η ηλεκτρική θα έχει πιθανώς πολλά κοινά με το Jeep Avenger ή το Peugeot e-208, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 ίππων, τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία 54 kWh που θα προσφέρει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda