Πλήρωσε 17.000 ευρώ για παλιά δειγματολόγια της Ferrari!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πλήρωσε 17.000 ευρώ για παλιά δειγματολόγια της Ferrari!

12.104 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2022)

Περίπου 17.000 ευρώ δαπάνησε συλλέκτης για να αγοράσει παλιά δείγματα χρωμάτων και ταπετσαριών που χρησιμοποιούσε στις αντιπροσωπείες της η Ferrari!

Έγινε θέμα συζήτησης

Οι περιπτώσεις όπου αυτοκίνητα της Ferrari έχουν γίνει αντικείμενα διεκδίκησης ανάμεσα στις τάξεις των συλλεκτών αυτοκινήτων είναι ουκ ολίγες, με τα ποσά που δαπανούνται μάλιστα να φτάνουν σε δυσθεώρητα μεγέθη. Ωστόσο αυτό φαντάζει φυσιολογικό μπροστά στην προσφορά-αγορά που έκανε κάποιος συλλέκτης σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα Bring a Trailer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα πλήρωσε όσο ένα τυπικό αυτοκίνητο

Συγκεκριμένα, στον εν λόγω ιστότοπο δημοπρατήθηκαν κάποια «παροπλισμένα» υλικά από αντιπροσωπεία της Ferrari ανάμεσα στα οποία βρέθηκαν και τα δειγματολόγια χρωμάτων και ταπετσαριών προκειμένου οι ιδιοκτήτες να επιλέξουν αυτό που τους άρεσε περισσότερο. Όπως φαίνεται ο συλλέκτης ήθελε πολύ να τα αποκτήσει με αποτέλεσμα να καταθέσει προσφορά 16.900 δολαρίων, δηλαδή 16.857 ευρώ.

Τα δειγματολόγια αφορούν τις Ferrari από 1960 έως το 1990

Τα δείγματα φαίνεται να αφορούν αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ της δεκαετίας του '60 και της δεκαετίας του '90. Τα φυλλάδια δειγμάτων χρώματος βαφής συνοδεύονται από τα εργοστασιακά χρώματα βαφής Ferrari και τα αντίστοιχα ονόματά τους είναι γραμμένα στο πίσω μέρος. Τα τρία δειγματολόγια για το δέρμα διατίθενται με ποικιλία τύπων και αποχρώσεων, ενώ τα δειγματολόγια χαλιών διαθέτουν δείγματα από διαθέσιμους τύπους και χρώματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL