H εικονική δημιουργία του Brian Schindler

H εικονική δημιουργία του Brian Schindler

Porsche 911 με… ερπύστριες!

3.925 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

Ένας γραφίστας προσέθεσε μια τετράδα ερπύστριες σε μία Porsche 911 Turbo και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε!

Για πολλούς οδηγούς, το να μπορούν να οδηγούν το αυτοκίνητό τους με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ανεξαρτήτως εποχής, είναι πάθος. Για κάποιους άλλους, είναι μια επιθυμία στα όρια της…μανίας! Μάλλον στους δεύτερους ανήκει ο γραφίστας Brian Schindler, ο οποίος από μικρός είχε εκφράσει το πάθος του για την μετακίνηση στο χιόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Εμπνευσμένος από τις σκέψεις του, αλλά και ένα μεταποιημένο Nissan Juke με ερπύστριες, ο Schindler δημιούργησε –εικονικά μόνο- την Porsche 911 της φωτογραφίας, την οποία και βάφτισε «TurbSnow». Βλέπουμε ξεκάθαρα, ότι ο γραφίστας έχει τοποθετήσει μια τετράδα ερπύστριες στο sportscar, εξάπτοντας την φαντασία μας σχετικά με το τι θα μπορούσε να κάνει στο χιόνι!

Μιλώντας για την μανία του και το δημιούργημά του, ο Brian Schindler είπε: «Από ένα ταξίδι μου για σκι στο Ischgl της Αυστρίας έχω μανία με την μετακίνηση στο χιόνι-και ιδιαίτερα τις μπουλντόζες! Ήμουν τόσο κολλημένος, που πήγα και αγόρασα μια μινιατούρα ενός Pisten Bully. Δεν ντρέπομαι καν να το παραδεχτώ»

«Αυτό (η Porsche που δημιούργησε) θα ήταν ένα όχημα που θα ήμουν περήφανος να το οδηγώ, ειδικά μέρες σαν και αυτές που έχουμε φρέσκο χιόνι.» Εσάς, πως σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KINOUMAI HLEKTRIKA 3
ΜΟΤΟ