Porsche Taycan: Νέο infotainment με Spotify και ασύρματο Android Auto
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Taycan: Νέο infotainment με Spotify και ασύρματο Android Auto

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2022)

Μία σειρά από αναβαθμίσεις πρόσφερε στην Taycan, η Porsche, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό υπόβαθρο του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου.

Αναβάθμισε τεχνολογικά την Taycan η Porsche

Η Taycan ξεκίνησε την ηλεκτρική επανάσταση της Porsche και πλέον το ταξίδι συνεχίζεται με το χωρίς ρύπους μοντέλο να λαμβάνει μία σειρά από βελτιώσεις. Αυτές σχετίζονται κυρίως με ενημερώσεις λογισμικού του συστήματος Porsche Communication Management, ενώ πλέον το σύστημα πολυμέσων της Taycan περιλαμβάνει ενσωματωμένη την εφαρμογή για το Spotify, ενώ υποστηρίζει ασύρματα τη σύνδεση με το Android Auto.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντοπίζει τους φορτιστές «φιλτράροντας» την ισχύ τους

Ολοκληρώνοντας τις ενημερώσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος, θα βρει κάποιος μία  αναθεωρημένη σχεδίαση για το Head-Up Display, αλλά και μια νέα δυνατότητα «φιλτραρίσματος» των διαθέσιμων σταθμών φόρτισης βάσει της ισχύς τους. Το τελευταίο θα φανεί χρήσιμο καθώς θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να βρίσκουν πιο εύκολα γρήγορους φορτιστές DC υψηλής ταχύτητας, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο φόρτισης.

Αλλαγές και στο σύστημα κίνησης

Από κει και πέρα σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης, στις εκδόσεις που εξοπλίζονται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, πλέον ο μπροστά ηλεκτροκινητήρας όταν είναι ενεργοποιημένα τα προφίλ Normal ή Range απενεργοποιείται. Οι ρυθμίσεις του συστήματος ανάκτησης ενέργειας διατηρούνται πλέον όταν αλλάζουν οι λειτουργίες οδήγησης, ενώ η ένδειξη τετρακίνησης στο ταμπλό δείχνει τώρα τις ροές ενέργειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center