Κάτω από το καπό βρίσκεται διπλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ρότορα 13Β.

Κάτω από το καπό βρίσκεται διπλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ρότορα 13Β.

Πόσα θα έδινες για αυτό το Mazda RX-7;

Στο οδόμετρο γράφει ότι έχουν διανυθεί 107.000 χλμ.

Πόσα για αυτό το «διαβολικό» Mazda RX-7;

4.628 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Ένα από τα πιο θρυλικά και λατρεμένα μοντέλα της Mazda τίθεται σε δημοπρασία. Εσύ πόσα θα έδινες;

Όταν σκεφτεί κανείς ποια είναι τα ιαπωνικά μοντέλα που έχουν αφήσει την μεγαλύτερη κληρονομιά στην αυτοκινητοβιομηχανία, δύσκολα μπορεί κάποιος να παραλείψει το Mazda RX-7.

Ένα τέτοιο δεξιοτίμονο αυτοκίνητο κατασκευής του 1992 βρίσκεται σε δημοπρασία από την ιστοσελία BringATrailer μετά την εισαγωγή του από την Ιαπωνία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Δεκέμβριο του 2017. Κάτω από το καπό βρίσκεται διπλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ρότορα 13Β με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς αποκλειστικά με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
 
Όπως συχνά συμβαίνει με αυτά τα αυτοκίνητα, έχει πάνω του αρκετό aftermarket εξοπλισμό όπως Tien σύστημα ανάρτησης coilover, νέα εξάτμιση, πρόγραμμα λογισμικού Μien, 17άρες ζάντες μαύρου χρώματος με Yokohama Advan ελαστικά, aftermarket καπό και προφυλακτήρα ενώ έχει γίνει γνωστό ότι το αμάξωμα έχει ξαναβαφτεί στο αρχικό του μαύρο χρώμα.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, υπάρχουν υφασμάτινα καθίσματα, aftermarket στέρεο και επιλογέας ταχυτήτων, Sparco τιμόνι ενώ στο οδόμετρο γράφει ότι έχουν διανυθεί 107.000 χλμ.

Mε την υψηλότερη προσφορά να είναι αυτήν την στιγμή 8.200 ευρώ, εσύ πόσα θα έδινες για αυτό το Mazda RX-7;

test center
citroen