Στις 715.000 ευρώ ανέβασε την αξία της η Huracan.

Ποσό «μαμούθ» για την Huracan του Πάπα

2.175 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Πολύ υψηλό ποσό «έπιασε» σε δημοπρασία που έγινε η μοναδική Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να θυμίσουμε πως πριν λίγο διάστημα η ιταλική φίρμα είχε κατασκευάσει μία μοναδική Lamborghini Huracan που παραδόθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο, στο Βατικανό και θα έμπαινε κάτω από το σφυρί.
 
Η εν λόγω δημοπρασία που έλαβε χώρα από τον οίκο RM Sothebys στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, ολοκληρώθηκε, με το ευλογημένο από τον Πάπα supercar να δημοπρατείται για 715.000 ευρώ, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ένα ποσό κοντά στα μισά χρήματα από αυτά που δαπανήθηκαν.
Το μοναδικό αυτό μοντέλο έχει στολιστεί σε όλο το μήκος και το πλάτος του αμαξώματος με κίτρινες ρίγες, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τη σημαία του Βατικανού, ενώ το λευκό χρώμα Bianco Monocerus, βρίσκεται παντού εκτός από τις ζάντες αλλά και τους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος.
 
 Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως ολόκληρο το ποσό θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα θα μοιραστεί στη χριστιανική κοινότητα στην περιοχή Nineveh του Ιράκ, την κοινότητα του Πάπα Ιωάννη XXIII που βοηθά τα θύματα σωματεμπορίας και κακοποίησης αλλά και τις ιταλικές ενώσεις που βοηθούν τις γυναίκες και τα παιδιά στην Αφρική.    

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda