2 φωτογραφίες »

To τελευταίας γενιάς Kia Sportage.

Πότε θα κάνει ντεμπούτο το νέο Kia Sportage;

18.833 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2020)

To νέο Tucson έκανε ντεμπούτο και το «ξαδελφάκι» του, το Kia Sportage σύντομα θα ακολουθήσει. Θα έχει όμως και αυτό τόσο φουτουριστική σχεδίαση;


To νέο Hyundai Tucson έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του και φαίνεται πως έρχεται η ώρα για να κάνει το ίδιο και το «ξαδελφάκι» του, το Kia Sportage με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως η νέα του γενιά θα κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2021.

Μέχρι αυτή την στιγμή είναι άγνωστο εάν το επόμενο Sportage θα υιοθετήσει κάποια νέα σχεδιαστική ταυτότητα όπως έκανε το Tucson και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του καθώς το Sportage που συνελήφθη να κάνει τις δοκιμές του σε δημόσιους δρόμους, είχε πάνω του βαρύ καμουφλάζ και δεν ήταν δυνατό να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Η νέα γενιά λέγεται πως έχει την κωδική ονομασία «ΝQ5» και λέγεται πως θα φέρει μαζί της αρκετές αλλαγές όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά και στο τοπίο μέσα στην καμπίνα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πρέπει να περιμένουμε σύντομα κάποιο concept από την εταιρεία που θα μας δίνει μια καλή ιδέα για το τι ετοιμάζουν οι Κορεάτες.

Όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα γενιά. Μείνετε συντονισμένοι.
 

PEIRAIOS LEASING
test center