Πρεμιέρα για τη νέα Skoda Fabia RS Rally2 με 291 ίππους
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τη νέα Skoda Fabia RS Rally2 με 291 ίππους

3.367 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2022)

Τη νέα Fabia RS Rally2 παρουσίασε η Skoda, που έρχεται ως ο νέος τσεχικός «πύραυλος» τσέπης του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ίδια βάση με την οδική Fabia

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η νέα Skoda Fabia RS Rally2. Το νέο αγωνιστικό της τσεχικής μάρκας βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0, η οποία αποτελεί τη βάση και της νέας γενιάς της οδικής Fabia, ωστόσο το μοντέλο έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές προκειμένου να ανταπεξέλθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα, αλλά και να καταστεί πιο ικανό από τον προκάτοχό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με εντυπωσιακό Mamba Green πράσινο χρώμα

Εξωτερικά οι αλλαγές είναι εμφανείς με την αθλητική περιβολή της Fabia να ολοκληρώνεται από το Mamba Green πράσινο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με το μαύρο χρώμα που εντοπίζεται στις ζάντες, την οροφή, τους ενσωματωμένους στο καπό αεραγωγούς και την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι σημαντικά πιο φαρδύ από το μοντέλο του δρόμου και διαθέτει αεραγωγό στην οροφή για καλύτερη ροή αέρα και για παροχή φρέσκου αέρα μέσα στην απογυμνωμένη καμπίνα.

291 άλογα η ισχύς

Μηχανικά το νέο αγωνιστικό εξοπλίζεται από τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων της μάρκας. Η ισχύς του ανέρχεται στα 291 άλογα και τα 430 Nm ροπής, ενώ η κίνηση κατευθύνεται και στους τέσσερις τροχούς. Τα μοτέρ συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων. Σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα, αυτή δεν ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto