Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes B-Class
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes B-Class

56.049 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2022)

Η ανανεωμένη Mercedes B-Class συστήθηκε στο κοινό με μικρές αλλαγές εξωτερικά, ευέλικτο εσωτερικό και σύγχρονες τεχνολογίες, που καθιστούν το νέο γερμανικό Sports Tourer έτοιμο για όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες περιπέτειες της καθημερινότητας.

Μικρές αλλαγές εξωτερικά και στάνταρ LED φώτα πίσω

Η A-Class τελικά ήταν μόνο η αρχή για τα ανανεωμένα μοντέλα της Mercedes, αφού η γερμανική φίρμα προχώρησε και στο φρεσκάρισμα της B-Class.
 
Οι σχεδιαστές της Mercedes έδωσαν στο μοντέλο ένα ήπιο φρεσκάρισμα εξωτερικά ξεκινώντας από τον ανασχεδιασμό του προφυλακτήρα και της μάσκας, με στόχο να κάνουν την όψη πιο δυναμική. Σε αυτό συμβάλουν επιπλέον οι νέοι προβολείς τεχνολογίας LED, στοιχείο που βρίσκουμε και στο πίσω μέρος. Τέσσερα νέα σχέδια τροχών έχουν επίσης δημιουργηθεί, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ ζαντών 19 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλήθος αναβαθμίσεων στην καμπίνα

Στην καμπίνα της B-Class υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών και οθόνη infotainment 10,25 ιντσών στάνταρ, αν και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Το εσωτερικό έχει βελτιωθεί περαιτέρω με ένα νέο τιμόνι με επίπεδη βάση, ενώ όπως και στην A-Class έτσι και στην B-Class έχει αφαιρεθεί ο περιστροφικός επιλογέας του infotainment στην κεντρική κονσόλα. Το σύστημα MBUX έχει επίσης ενημερωθεί και ενσωματώνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βελτιστοποιημένος είναι ο φωνητικός έλεγχος του βοηθού «Hey Mercedes», ενώ υπάρχουν τρία επανασχεδιασμένα στυλ οθόνης που ονομάζονται Classic, Sport και Discreet. Από κει και πέρα, διάφορα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται  στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών καθισμάτων, χρησιμοποιούν 100 τοις εκατό ανακυκλωμένα υλικά. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Ήπια υβριδικοί όλοι οι κινητήρες βενζίνης

Στους κινητήρες, όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις εξοπλίζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt που προσφέρει boost 14 ίππων. Ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο θα προσφέρεται στις εκδόσεις B 250 e, B 180, B 200, B 220 4Matic, B 250 4Matic, B 180 d, B 200 d και B 220 d.

Βελτιωμένο το Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης

Τέλος, οι Plug-in υβριδικές εκδόσεις της ανανεωμένης B-Class είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη μπαταρία υψηλής τάσης που, εκτός από το πρότυπο φόρτισης 3,7 kW, μπορεί να φορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα έως και 11 kW, αντί για 7,4 kW όπως στο παρελθόν. Η φόρτιση ωστόσο μπορεί να γίνει και με 22 kW μέσω φορτιστή DC, που σημαίνει ότι σε 25 λεπτά η μπαταρία θα γεμίσει από το 10% έως το 80%. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει επίσης αναβαθμιστεί για να αποδίδει επιπλέον 7 άλογα ήτοι 109 συνολικά, ενώ το μοτέρ βενζίνης παραμένει στα 163.

Φρεσκαρισμένη και hi-tech.
- Μικρές αλλαγές εξωτερικά και στάνταρ LED φώτα.
- Πλήθος αναβαθμίσεων στην καμπίνα.
- Ήπια υβριδικοί όλοι οι κινητήρες βενζίνης.
- Βελτιωμένο το Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης με ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ.
Πως σου φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Mercedes
15.3 Toyota 1million