Πρεμιέρα για το Genesis X Convertible Concept
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το Genesis X Convertible Concept

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2022)

Tο Genesis X Convertible Concept, αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Νέο πρωτότυπο στην οικογένεια Χ της Genesis

Ακόμα ένα πρωτότυπο της οικογένειας Χ παρουσίασε η Genesis, μετά τα X και X Speedium Coupe. Ο λόγος για το Genesis X Convertible Concept, το οποίο προσφέρει μία οπτική σε ένα ενδεχόμενο νέο κάμπριο μοντέλο που θα δούμε στο παρελθόν από την premium μάρκα του Ομίλου Hyundai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κομψό εξωτερικό

Το κομψό εξωτερικό του concept λέγεται ότι απεικονίζει τη «σχεδιαστική γλώσσα Athletic Elegance» της αυτοκινητοβιομηχανίας στην πιο αγνή της μορφή. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα μοντέλα Genesis X και Genesis X Speedium Coupe θα δουν σίγουρα πολλές ομοιότητες. Από το μακρύ καπό και τις «απαλές» σχεδιαστικές γραμμές έως τους φουσκωτούς θόλους των τροχών και φυσικά τα διακριτικά φώτα LED εμπρός και πίσω.

Θυμίζει πιλοτήριο η θέση του οδηγού

Οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν ένα εσωτερικό πανομοιότυπο με τα προηγούμενα concept. Η θέση του οδηγού είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις τέσσερις συνολικά, αφού θυμίζει εν πολλοίς πιλοτήριο με όλα τα όργωνα να περιστοιχίζουν τον οδηγό. Η Genesis αναφέρει πως το εσωτερικό δανείζεται έμπνευση από την κορεατική αρχιτεκτονική στις στέγες των παλαιών κτιρίων. Το ίδιο ισχύει και στο γκρι χρώμα της καμπίνας, που είναι μια απόχρωση που χρησιμοποιείται συχνά στα πλακάκια που βρίσκονται στις στέγες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL