Πρεμιέρα με 240 ίππους για το πολυτελές Ford Ranger Platinum
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα με 240 ίππους για το πολυτελές Ford Ranger Platinum

7.293 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Η Ford αποκάλυψε το νέο Ranger Platinum, το οποίο έρχεται να προσθέσει έξτρα πολυτέλεια στη γκάμα του εντυπωσιακού αμερικανικού Pick-Up.

Το Ranger έγινε πλατινένιο

Το νέο Ranger Platinum σύστησε σήμερα στο κοινό η Ford. Η νέα έκδοση του μοντέλου ανεβάζει την πολυτέλεια σε νέα επίπεδα για την οικογένεια Ranger, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις καλές επιδόσεις με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα ενός Pick-Up.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εντυπωσιακή μάσκα που καθηλώνει

Ξεκινώντας από το εξωτερικό του Ranger Platinum, αυτό βασίζεται στο μυώδες και λειτουργικό στυλ της οικογένειας Ranger με πιο σοφιστικέ χαρακτήρα. Η μοναδική μάσκα και το νέο silk-chrome φινίρισμα στις εξωτερικές επιφάνειες του Ranger Platinum είναι το πρώτο που συναντά κανείς κοιτώντας το εμπρόσθιο μέρος, ενώ στο πλάι οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών διαθέτουν λεπτομέρειες σε high-gloss ebony. Περαιτέρω premium πινελιές περιλαμβάνουν μία πίσω πόρτα που κλείνει απαλά, φιμέ τζάμια και χαρακτηριστικά φώτα ημέρας μέσα στους matrix LED προβολείς. Οι στάνταρ ράγες οροφής προσθέτουν μία δυναμική εμφάνιση και έξτρα πρακτικότητα.

Πολυτελές εσωτερικό

Στο εσωτερικό, ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν premium καθίσματα από διάτρητο καπιτονέ δέρμα με ηλεκτρική ρύθμιση σε 10 κατευθύνσεις, λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης και κομψές ραφές που δημιουργούν αντίθεση. Στο υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό κυρίαρχο στοιχείο είναι οι δύο οθόνες των 12 ιντσών. Ένα πλήρως ψηφιακό σύμπλεγμα αντικαθιστά τα παραδοσιακά όργανα μπροστά από τον οδηγό, μαζί με μία οθόνη αφής σε διάταξη πορτραίτου μέσω της οποίας ελέγχεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4A της Ford. Το Ranger Platinum περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα B&O με 8 ηχεία και ασύρματη φόρτιση συσκευών, στάνταρ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto