Πρεμιέρα στις 31/5 για το 8θέσιο Land Rover Defender 130!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα στις 31/5 για το 8θέσιο Land Rover Defender 130!

2.044 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2022)

Έτοιμο να αποκαλυφθεί στο κοινό είναι το νέο Land Rover Defender 130 και έτσι η μάρκα δημοσίευσε την πρώτη εικόνα teaser που δείχνει το επερχόμενο 8θέσιο βρετανικό SUV!

Πρεμιέρα στο τέλος του μήνα

Μετά από χρόνια διαρροών, φημών και κατασκοπευτικών εικόνων είναι πλέον επίσημο. Το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender 130 θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 31 Μαΐου και αυτόματα θα προστεθεί πάνω από τις εκδόσεις 90 και 110 του Defender, όντας η μεγαλύτερη από τρεις επιλογές. Βασικό χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητα να μεταφέρει έως και 8 επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτη εικόνα teaser

Η Land Rover ενόψει της πρεμιέρας, έδωσε στη δημοσιότητα και μία teaser εικόνα, η οποία το παρουσιάζει να κινείται στην άμμο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος κρύβεται πίσω από την άμμο. Ωστόσο γνωρίζουμε πως το Defender 130 θα διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο σε σχέση με τα άλλα δύο Defender αλλά και μακρύτερο πίσω πρόβολο.

Πάνω από 5 μέτρα το μήκος του

Το εικονιζόμενο όχημα έχει λευκή βαφή σε συνδυασμό με ασημί πινελιές και ζάντες αλουμινίου πέντε ακτινών. Το SUV αναμένεται να έχει μήκος 5.100 χιλιοστά που είναι 342 χλστ. περισσότερο από το πεντάθυρο Defender 110 και 777 χλστ. μακρύτερο από το τρίθυρο Defender 90.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw