H teaser εικόνα που δημοσίευσε η Mercedes.

H teaser εικόνα που δημοσίευσε η Mercedes.

Προ των πυλών η νέα Mercedes-AMG C 63

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

H νέας γενιάς Mercedes-AMG C 63 θα κάνει ντεμπούτο σε δύο μέρες, θα είναι Plug-in υβριδική και θα προσφέρει στον οδηγό περίπου 670 άλογα.

Ντεμπουτάρει σε λίγες μέρες!

Η Mercedes-AMG έφερε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood μια έκδοση προ-παραγωγή της AMG C 63 και πλέον, η μάρκα με έμβλημα το αστέρι ετοιμάζεται να παρουσιάσει πλήρως το μοντέλο, με την αρχή να γίνεται σήμερα με μια πρώτη teaser εικόνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Plug-in υβριδική με βάση το 2λιτρο μοτέρ της AMG

Κάτω από το καπό δεν πρόκειται να δούμε κάποιον V8 κινητήρα αλλά, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η AMG C 63 πρόκειται να τροφοδοτείται από τον 2λιτρο M139 κινητήρα που «φορούν» τα 45άρια AMG. Σε αντίθεση όμως με αυτά, το μοτέρ θα προσφέρει περισσότερη ισχύ, θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον πίσω άξονα αλλά και μια μπαταρία 6,1kWh. Όπως καλά καταλάβατε, η νέα Mercedes-AMG C 63 θα είναι Plug-in υβριδική.

Με 670 PS αλλά με μικρή αυτονομία

Παρά το γεγονός πως το αυτοκίνητο θα έχει τους μισούς κυλίνδρους, λόγω του Plug-in υβριδικού κινητήριου συνόλου, το βάρος του αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από αυτό του προκατόχου του. Η νέα AMG C 63 θα προσφέρει στον οδηγό να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για κάποια χιλιόμετρα αλλά λόγω της μικρής του μπαταρίας, η αυτονομία του δεν θα είναι μεγάλη. Τέλος, όσον αφορά την ιπποδύναμη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός θα έχει στην διάθεσή του περίπου 670 άλογα…

Η πρεμιέρα της νέας Mercedes-AMG C 63 θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto