Προ των πυλών το νέο Nissan Z GT4 NISMO

Προ των πυλών το νέο Nissan Z GT4 NISMO

1.606 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Teaser του νέου Nissan Z GT4 NISMO δημοσίευσε η ιαπωνική μάρκα, λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου αγωνιστικού που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου!

Πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

Σε συνεργασία με το τμήμα υψηλών επιδόσεων NISMO, η Nissan ετοίμασε μία αγωνιστική έκδοση GT4 του νέου Z. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στο παγκόσμιο κοινό στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε η μάρκα προχώρησε στην δημοσιοποίηση του πρώτου teaser μέσα από τα social media.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αγωνιστική περιβολή

Όπως προαναφέραμε έχουμε να κάνουμε με μία έκδοση προδιαγραφών GT4 του νέου Z, που έρχεται πακέτο με ένα δυναμικό αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος της NISMO. Απ’ όσα μπορούμε να δούμε, ένα μεγάλο αεροδυναμικό χείλος είναι τοποθετημένο στο κατώτερο σημείο του μπροστινού μέρους, ενώ πίσω δεσπόζει μια μεγάλη αεροτομή. Το λευκό αμάξωμα κοσμείται από λογότυπα GT4, μαύρες και κόκκινες γραμμές, ενώ παρατηρούμε και το αεριζόμενο καπό.

Δεν είναι το πρώτο αγωνιστικό Ζ

Δεν είναι η πρώτη έκδοση αγωνιστικού αυτοκινήτου του Z καθώς η Nissan και η NISMO παρουσίασαν το μοντέλο προδιαγραφών Super GT στα τέλη του περασμένου έτους. Είδαμε επίσης μια τροποποιημένη έκδοση μόνο για πίστα στις αρχές Ιουνίου στον 24ωρο αγώνα Fuji στο Fuji Speedway, όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία ST-Q μεταξύ άλλων αγωνιστικών αυτοκινήτων που δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές της σειράς Super Taikyu.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
fiat