Η Lexus είναι έτοιμη να γράψει μια νέα σελίδα στην ιστορία της, παρουσιάζοντας τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ, ένα νέο πρωτότυπο κορυφαίο SUV, το LF-1 Limitless.

Πρόγευση της νέας SUV ναυαρχίδας της Lexus

2.214 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2017)

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, η Lexus θα παρουσιάσει ένα νέο concept, το LF-1 Limitless, το οποίο αποτελεί τον προπομπό της επόμενης SUV ναυαρχίδας της πολυτελούς ιαπωνικής φίρμας, του νέου δηλαδή Lexus LX.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το LX αποτελεί το πιο premium SUV στη γκάμα της Lexus, ένα μοντέλο που ουσιαστικά αποτελεί την πολυτελή εκδοχή του Toyota Land Cruiser. Φαίνεται όμως πως η Lexus είναι έτοιμη να γράψει μια νέα σελίδα στην ιστορία της, παρουσιάζοντας τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ, ένα νέο πρωτότυπο κορυφαίο SUV.
 
Λόγος γίνεται για το Lexus LF-1 Limitless, ένα concept που σχεδιάστηκε από το στούντιο CALTY, οι άνθρωποι του οποίου είναι υπεύθυνοι και για το Toyota FT-1. To LF-1 θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες εβδομάδες στην έκθεση NAIAS και από όσα μπορούμε να κρίνουμε από την πρώτη teaser εικόνα, θα είναι δραματικά διαφορετικό από το Lexus LX.
   
H Lexus υπόσχεται πως το νέο της concept είναι «το επόμενο είδος στα πολυτελή crossover» και πως η crossover ναυαρχίδα της «επαναπροσδιορίζει τα όρια της πολυτέλειας». Εκτός από αυτά τα «τσιτάτα», η Lexus δεν έδωσε κάποια άλλη πληροφορία για το νέο της πρωτότυπο, το οποίο υποθέτουμε πως θα ακολουθεί το στιλ των τελευταίων μοντέλων της, με μεγάλη γρίλια μπροστά και γλυπτό πίσω μέρος.
 
Όταν και άμα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του LF-1 Limitless, θα πρόκειται για το όχημα που θα αντικαταστήσει το Lexus LX. Η ιαπωνική φίρμα πολυτελείας στοχεύει σε μία γκάμα πέντε SUV, καθώς μαζί με τα NX, RX και GX, εξελίσσει και το μικρότερο UX που θα αντικαταστήσει το CT 200h. Περισσότερα θα ξέρουμε στις 8 Ιανουαρίου, όταν και η έκθεση του Ντιτρόιτ ανοίξει τις πύλες της.

Hyundai
OPEL