Προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας και κατέληξε στη θάλασσα με μια BMW X3

2.152 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2024)
Προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας και κατέληξε στη θάλασσα με μια BMW X3

- Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει μια BMW X3 για υπερβολική ταχύτητα
- Η οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει και ξεκίνησε μια καταδίωξη διάρκειας 40 λεπτών και 50 χλμ.
- Το SUV κατέληξε στη θάλασσα του Ειρηνικού, ενώ η οδηγός προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας
- Στα πίσω καθίσματα επέβαιναν και δύο σκυλάκια που διασώθηκαν
- Αντιμετωπίζει κατηγορίες μη συμμόρφωσης, κακοποίησης ζώων και υπερβολικής ταχύτητας

Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει μια BMW X3 για υπερβολική ταχύτητα

Το να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την αστυνομία όταν επιχειρούν να σας σταματήσουν για έλεγχο δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την περίπτωση μιας γυναίκας οδηγού, η οποία κατέληξε στη θάλασσα με μια BMW X3 έπειτα από καταδίωξε με την αστυνομία στο Λος Αντζελες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την LA Times, η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει μια BMW X3 πρώτης γενιάς γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου, αφού την εντόπισε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή.

Η οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει και ξεκίνησε μια καταδίωξη διάρκειας 40 λεπτών και 50 χλμ.

Η οδηγός του γερμανικού SUV αρνήθηκε να σταματήσει, αγνοώντας τις οδηγίες των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια καταδίωξη διάρκειας 40 λεπτών και περίπου 50 χιλιομέτρων από το σημείο όπου επιχειρήθηκε ο έλεγχος μέχρι την παραλία Venice Beach.

Το SUV κατέληξε στη θάλασσα του Ειρηνικού, ενώ η οδηγός προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας

Ο Ειρηνικός Ωκεανός ήταν αυτός που τελικά έβαλε τέλος στην προσπάθεια διαφυγής της οδηγού. Μια κάμερα σε μια προβλήτα στο σημείο κατέγραψε την ακριβή στιγμή που η BMW διέσχιζε κατά μήκος την παραλία και τελικά κατέληξε να πέσει στο νερό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα συνέχισε την προσπάθειά της να διαφύγει κολυμπώντας, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο με ελικόπτερο και αστυνομικό σκάφος και την ανέσυραν από το νερό, ενώ το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε από την παραλία λίγες ώρες αργότερα.

Στα πίσω καθίσματα επέβαιναν και δύο σκυλάκια που διασώθηκαν

Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου υπήρχαν και δύο σκυλάκια ράτσας Τεριέ Βοστόνης, τα οποία κατάφεραν να επηζήσουν του ατυχήματος. Το ένα κολύμπησε μόνο του ως την ακτή και το άλλο διασώθηκε από ναυαγοσώστη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center