H αναβαθμισμένη καμπίνα της Stelvio.

H αναβαθμισμένη καμπίνα της Giulia.

Πρώτες εικόνες των αναβαθμισμένων Giulia & Stelvio

3.723 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2019)

Λίγο πριν το μεγάλο τους ντεμπούτο στο Λος Αντζελες, τα δύο μοντέλα βρέθηκαν στην Κίνα και έδωσαν μια πρώτη γεύση για τι αναβαθμίσεις θα έχουν στο MY2020.


Πριν λίγες εβδομάδες σας είχαμε προϊδεάσει πως η Alfa Romeo Giulia και η Stelvio θα λάβουν ένα μικρό φρεσκάρισμα για το MY2020, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα δούμε τις αλλαγές που έχουν λάβει στην Κίνα και όχι στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Όπως περιμέναμε, η εξωτερική εμφάνιση των δύο μοντέλων δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο αφού η φίρμα αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με τον εσωτερικό διάκοσμο τους για να του δώσει ακόμα περισσότερα premium χαρακτηριστικά.

Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται τώρα με 8,8 ιντσών οθόνη αφής (αντί της παλιάς των 6,5 ιντσών) που προσφέρει τώρα Wi-Fi hotspot, over-the-air ενημερώσεις λογισμικού και ενσωματωμένη λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης ενώ το σύστημα multimedia κάνει διαθέσιμες μια σειρά από λειτουργίες όπως remote control lock, ένδειξη της τοποθεσίας του οχήματος κ.α. Τέλος, Giulia και Stelvio θα λαμβάνουν νέο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων με την εργονομία της κονσόλας να έχει διαφοροποιηθεί επίσης, αφού το ηλεκτρονικό χειρόφρενο έχει μετακινηθεί δίπλα στον επιλογέα και το υποβραχιόνιο έχει αλλάξει σχήμα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η παλέτα των χρωμάτων θα περιλαμβάνονται δύο νέα χρώματα Anodized Blue και Lunare White ενώ λέγεται πως τα πλαστικά στο αμάξωμα θα αποτελέσουν παρελθόν στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα, αφού τα δύο μοντέλα θα βρίσκονται και στο Λος Αντζελες.
 
 

Toyota
moto