Πρώτες εικόνες για τη νέα Maserati GranCabrio
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες εικόνες για τη νέα Maserati GranCabrio

2.068 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2022)

H GranCabrio θα είναι η κάμπριο εκδοχή της Maserati GranTurismo, του σπορ αυτοκινήτου της ιταλικής μάρκας.

Δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της Maserati GranCabrio

Οι πρώτες φωτογραφίες της Maserati GranCabrio τραβήχτηκαν στα κεντρικά γραφεία της μάρκας στην Μόντενα και την δείχνουν με ελάχιστο καμουφλάζ, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από το να ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μοιάζει πολύ με την GranTurismo Trofeo

Η GranCabrio θα μοιράζεται άφθονη τεχνολογία και σχεδιασμό με την GranTurismo, με την κύρια διαφορά είναι ότι θα έχει υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή. Η συνολική σχεδίαση της είναι ίδια με της GranTurismo, αλλά μοιάζει περισσότερο με την έκδοση Trofeo και όχι με την βασική Modena. Συγκεκριμένα, ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει τους ελαφρώς μεγαλύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς του Trofeo, ενώ στο  πίσω μέρος μπορούμε να δούμε τον πιο επιθετικό πίσω προφυλακτήρα που «κουμπώνει» εξαιρετικά με την τετραπλή εξάτμιση. Φαίνεται επίσης ότι η μικρή αεροτομή που διαθέτει το Trofeo δεν βρίσκεται σε αυτό το δοκιμαστικό αυτοκίνητο κάτι που οφείλεται είτε στη διαφορετική αεροδυναμική που προκαλείται από την υφασμάτινη οροφή, είτε σε μια ιδιορρυθμία αυτού του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δοκιμής.

Με τον V6 κινητήρα, Nettuno

Κάτω από το καπό το νέο μοντέλο της Maserati, όπως και το GranTurismo, χρησιμοποιεί το νέο V6 κινητήρα, με την ονομασία Nettuno, τον οποίο πρωτοείδαμε στην MC20. Η Modena θα αποδίδει 483 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ της Trofeo έρχεται με απόδοση 542 ίππων και 650 Nm ροπής. Τα στοιχεία απόδοσης της GanCabrio μπορεί να αλλάξουν, ανάλογα με το πόσο καλά μπορεί η Maserati να περιορίσει το αυξημένο βάρος της, επομένως μπορεί να μην την δούμε να πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα στα 3,5 δευτερολέπτων όπως η Trofeo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

citroen
test center