2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως δείχνουν το ανανεωμένο i30 στην πιο σπορτίφ έκδοση N Line.

Πρώτες επίσημες εικόνες του Hyundai i30 facelift

18.711 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Η Hyundai προλογίζει την έλευση του ανανεωμένου i30 λίγες εβδομάδες πριν αυτό κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη. Πάρτε μάτι!


Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του τρίτης γενιάς i30 η Hyundai έφερε στο φως τις πρώτες teaser εικόνες της ανανεωμένης του έκδοσης που θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης σε περίπου έναν μήνα.

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως δείχνουν το ανανεωμένο i30 στην πιο σπορτίφ έκδοση N Line που διαφοροποιείται χάρη στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και τη νέα γρίλια που κάνει τον πρόβολο του κορεάτικου μικρομεσαίου να φαίνεται πιο πλατύς και πιο δυναμικός. Πιο επιθετικά είναι τα LED φωτιστικά σώματα ενώ παράλληλα τα φώτα ημέρας (DRL) έχουν νέο λουκ σε σχήμα V που τραβούν αναμφισβήτητα το βλέμμα.

Η Hyundai ανακοινώνει πως σύντομα θα δημοσιευτούν περισσότερες εικόνες για το ανανεωμένο i30 σημειώνοντας πως το αυτοκίνητο θα λάβει επίσης νέο πίσω προφυλακτήρα, νέα σετ από ζάντες 16, 17 και 18 ιντσών και αναδιαμορφωμένο εσωτερικό διάκοσμο που θα εξοπλίζεται με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη 10,25 ιντσών.

Μαζί με το ανανεωμένο i30 η Hyundai θα λανσάρει και την N Line έκδοση του i30 wagon, κάτι που συνεπάγεται πως η σπορτίφ αυτή επιλογή θα διατίθεται σε όλα τα i30, ανεξάρτητα από τον τύπο αμαξώματος τους.
 
 

ELASTIKA 2024
OPEL