Η πρώτη έκδοση βενζίνης που συναντάμε στην γαλλική αγορά είναι με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost απόδοσης 125 ίππων.

Στο πεδίο των κινητήρων diesel, η βασική επιλογή κοστολογείται από 20.900 ευρώ για τον 1,5 λτ. ΤDCi κινητήρα απόδοσης 100 ίππων.

Το εμπορικό του ντεμπούτο θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

Πρώτες τιμές ανανεωμένου Ford EcoSport

3.052 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Οι πρώτες τιμές για το ανανεωμένο μικρό SUV της Ford ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές.

Η φρεσκαρισμένη γενιά του μικρού SUV της Ford παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και σήμερα αποκαλύφθηκαν οι τιμές του για την γαλλική αγορά.

Το ανανεωμένο EcoSport έχει δεχτεί πλήθος διαφοροποιήσεων κυρίως στο εμπρός μέρος παίρνοντας ως δάνειο πολλά στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδέλφια Kuga και Edge. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο, όπως και η γρίλια, η οποία πλέον φιλοξενεί στο κέντρο της το λογότυπο της Ford, ενώ στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του.

Η πρώτη έκδοση βενζίνης που συναντάμε στην γαλλική αγορά είναι με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost απόδοσης 125 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο  το οποίο σύμφωνα με ισχυρισμούς της Ford έχει μειωμένες τριβές για καλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου και μικρότερες εκπομπές ρύπων με τιμή που ξεκινά από τις 18.900 ευρώ. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, το ανανεωμένο EcoSport θα διατεθεί και σε έκδοση ST-Line που στην κορυφαία του έκδοση με το 1.000αρι ΕcoSport μοτέρ και με χειροκίνητη μετάδοση 6 ταχυτήτων φτάνει τις 24.000 ευρώ.
 
Στο πεδίο των κινητήρων diesel, η βασική επιλογή κοστολογείται από 20.900 ευρώ για τον 1,5 λτ. ΤDCi κινητήρα απόδοσης 100 ίππων σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Για όποιον θέλει να συνδυάσει την έκδοση ST-Line με diesel μοτέρ, το EcoSport κρύβει στη φαρέτρα του τον νέο τετρακύλινδρο EcoBlue υπερτροφοδοτούμενο diesel κινητήρα απόδοσης 125 ίππων με 300 Nm ροπής και τετρακίνηση, με τη φίρμα να υπόσχεται κατανάλωση της τάξεως των 4,5 λτ./ 100 χλμ με τιμή που ξεκινά από τις 27.500 ευρώ.

 Το εμπορικό του ντεμπούτο θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

FORD E-TRANSIT
NISSAN