Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πρώτες τιμές για το ανανεωμένο Opel Insignia

7.526 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Όσοι πελάτες το επιθυμούν, μπορούν να παραγγείλουν τη ναυαρχίδα της Opel σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Grand Sport limousine, Sports Tourer station wagon αλλά και το δυναμικό GSi. Δείτε τις τιμές του μοντέλου για την αγορά της Γερμανίας.

Με τιμή εκκίνησης μόλις 31.790 ευρώ (όλες τιμές λιανικής συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία), το Insignia διατίθεται με σύστημα κλιματισμού (A/C) και σύστημα infotainment συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto Multimedia Radio, συμπεριλαμβανομένης έγχρωμης οθόνης αφής. Προβολείς LED παρέχουν βέλτιστη ορατότητα στο σκοτάδι. Συστήματα υποστήριξης οδήγησης όπως αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης (front collision warning) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (lane keep assist) αυξάνουν περαιτέρω την ασφάλεια των επιβατών και εν γένει όσων κυκλοφορούν στο δρόμο.

Η γκάμα κινητήρων ξεκινά με τον 1.5L turbo diesel 90kW (122hp) (κατανάλωση καυσίμου, 5θυρο, NEDC: 4,8 l/100km στην πόλη, 3,5 l/100km εκτός πόλης, 4,0 l/100km, 105 g/km CO2 μικτός κύκλος). Οι τιμές για την έκδοση station wagon με ίδιο εξοπλισμό και κινητήρα ξεκινούν από 32.790 ευρώ.

Η οικογένεια του μοντέλου περιλαμβάνει εκδόσεις Insignia Edition και Elegance αλλά και GS Line και Ultimate, καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο, σπορ GS Line Plus. Οι λάτρεις της σπορ οδήγησης θα επιλέξουν το νέο Insignia GSi με κινητήρα βενζίνης 2.0L turbo 169kW (230hp) και αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, limousine NEDC: 8,9 l/100km στην πόλη, 5,8 l/100km εκτός πόλης, 6,9 l/100km, 161 g/km CO2 μικτός κύκλος). Το Insignia GSi διαθέτει επίσης ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης πέδησης, ανάρτηση FlexRide mechatronic και σύστημα τετρακίνησης Twinster με torque vectoring. Επιπλέον, υπάρχει το νέο σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού adaptive IntelliLux LED® Pixel Light, που έχει 168 στοιχεία LED – 84 ανά προβολέα! Το Pixel Light φέρνει το Insignia στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας μοντέλων μαζικής παραγωγής και προσφέρεται στάνταρ από την έκδοση Elegance και πάνω.

Προηγμένοι κινητήρες για μέγιστη οδηγική απόλαυση

Όλοι οι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες ανήκουν σε μία νέα γενιά προηγμένων μηχανικών συνόλων. Ο 1.5L κινητήρας diesel με 90kW (122hp) είναι η βασική έκδοση (βλέπε παρακάτω πίνακα με όλες τις τιμές κατανάλωσης) κατά την έναρξη των πωλήσεων, ενώ ένας ακόμα βασικός βενζινοκινητήρας θα ακολουθήσει τους προσεχείς μήνες. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, η κατανάλωση σύμφωνα με το πρότυπο NEDC είναι μέχρι 18% χαμηλότερη. Οι τρικύλινδροι κινητήρες είναι μέχρι 50 kg ελαφρύτεροι από τους αντίστοιχους του προηγούμενου μοντέλου. Ψηλότερα, στη γκάμα του Insignia βρίσκονται οι 2.0L βενζινοκινητήρες με 147kW (200hp) και 169kW (230hp) στο GSi. Οι δίλιτροι βενζινοκινητήρες είναι επίσης οι πρώτοι κινητήρες της Opel με απενεργοποίηση κυλίνδρων. Με εξαίρεση την περίπτωση που ο οδηγός χρειάζεται υψηλή ισχύ, το σύστημα μεταβλητού ελέγχου εκκεντροφόρων απενεργοποιεί δύο κυλίνδρους, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η κατανάλωση καυσίμου. Ένας 2.0L τετρακύλινδρος κινητήρας diesel (127kW/174hp) ολοκληρώνει τη γκάμα.

Νέα κιβώτια χαμηλών τριβών μειώνουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και ταυτόχρονα αυξάνουν την άνεση. Οι αγοραστές του Insignia μπορούν να επιλέξουν ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ή εννέα σχέσεων και ένα ιδιαίτερα οικονομικό, κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση, που θα διατίθεται μέσα στη χρονιά.

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το OPEL INSIGNIA