Η εικόνα που έδωσε στο φως η Lambo.

Πρώτη εικόνα της νέας Lamborghini Sian

4.810 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2019)

Aυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας Lamborghini Sian που ήρθε στο φως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση.


Έπειτα από μια σειρά από teaser εικόνες, η Lamborghini φαίνεται πως διέρρευσε την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου της μοντέλου με την ονομασία Sian σε πελάτες της μέσω της εφαρμογής Unica.

Eκ πρώτης όψης, φαίνεται πως το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω στην Aventador, ωστόσο λαμβάνει πολύ διαφορετικό πρόβολο που έχει επηρεαστεί σθεναρά από το Terzo Millenio concept που λανσαρίστηκε το 2017. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, όπου βλέπουμε πως το Sian υιοθετεί πιο ριζοσπαστική και ακραία σχεδίαση ενώ το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην πολύ χαμηλή οροφή και το μοναδικής σχεδίασης πίσω μέρος.

Και αν η εικόνα αυτή δεν ήταν αρκετή, στην δημοσιότητα ήρθαν και μια σειρά από πατέντες που δείχνουν αναλυτικά την σχεδίαση που θα έχει το πίσω μέρος συμπεριλαμβανομένων του μεγάλου διαχύτη, τα πολύ δυναμικά πίσω φωτιστικά σώματα και τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν, ωστόσο λέγεται πως η Sian θα έχει στο μηχανοστάσιό της τον V12 κινητήρα 6,5 λίτρων της Aventador SVJ με ισχύ τουλάχιστον 770 άλογα και 720 Nm ροπής. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο πάντως να υπάρξει κάποια μορφή ηλεκτροδότησης, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει την ισχύ ακόμη και στα 800 άλογα.

Το ντεμπούτο της αναμένεται να γίνει σύντομα.

Hyundai
OPEL